Tokio Opublikowano 4 Marca 2021 Opublikowano 4 Marca 2021 Witam, a4 b7 3.0 Tdi BKN tiptronic quattro. Mam problem z klimatyzacją, nowy kompresor na którym klimatyzacja już działała wcześniej, nowy osuszacz nowe oringi prawie wszystkie, nowy czujnik ciśnienia klimatyzacji, czynnik był wyciągnięty samochod miał robiony rozrząd i kilka innych rzeczy, przed ściągnięciem klimatyzacja działała, teraz po nabiciu nie działa klimatyzacja i mam takie błędy jak na zdjęciach, obecnie czynnik jest zdjęty ponownie więc błąd czujnika jest właśnie przez to , nie sugerujcie się tym błędem, bezpieczniki sprawdzone, poratuje ktoś jakimś pomysłem z góry dziekuje
przem8 Opublikowano 4 Marca 2021 Opublikowano 4 Marca 2021 Nie jeździj bez czynnika, bo zarżniesz klimatyzację o ile już się nie zaczęła zacierać. Po skasowaniu błędów wszystkie wracają?
Tokio Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Opublikowano 4 Marca 2021 Wracają a czynnik zdjęty bo wymieniam zaworek serwisowy
Tokio Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Opublikowano 7 Marca 2021 Naprawdę niema tu nikogo kto mógł bym pomóc?
przem8 Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 A jakiej pomocy oczekujesz na odległość? Masz kody błędów to szukaj po nitce do kłębka. Po nabiciu klimy jakie ciśnienie pokazuje w układzie na kompie, w ogóle nie startuje klima? Błędy klap nic nie mają do samego uruchomienia się klimy, co najwyżej będzie źle sterować temp. itp.
Rekomendowane odpowiedzi