Gość grzesiekA4 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 witam chcialbym obnizyc swoj przod gdyz jest wyzej niz tyl bo z tylu mam butle+kolo zapasowe i inne pierdoly wiadomo... wiec co zalozyc na przod aby zachowac komfort ale obnizyc ok -20/ -30...???
slepy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ja bym spróbował sprężyny od 1BE, chyba że już masz to wtedy trzeba -30, -40mm :gwizdanie:
Peterka Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam, ja kupiłem zestaw Eibacha Pro-kit -30mm. mam nadzieję ze uda się na dniach założyć to dam znać i do tego zestaw skróconych sprężyn. Pozdrawiam
Gość grzesiekA4 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 hmm a gdzie dostac te sprezyny od 1be....?
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 hmm a gdzie dostac te sprezyny od 1be....? no z tym jest największy problem, poluje na nie wiele osób i ciężko je dostać szukaj na allegro i na forum może w końcu utrafisz a jak nie to zostaje opcja zakupu nowych ale to -30mm bo o 20 nowych nie słyszałem osobiście
Gość grzesiekA4 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 to moze kupic jakiegos eibacha pro kit...?
Peterka Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Wiadomo wszystko zależy od budżetu, można kupić zestaw no-name za 350PLN albo jakieś konkretne Koni, HR, Eibach, Weitec. O różnicy się nie wypowiem bo nie jeździłem kilku zestawach sprężyn... Z informacji zaciągniętych na tym forum oraz internecie wynika, że lepiej coś lepszego. Pozdrawiam
slepy Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 sprężyny Weiteca wszystkie cztery dostaniesz za 730 zł, nowki tylko trzeba szukac, dodaj wątekw temacie KUPIĘ, ostatnio pisał do mnie ktoś z forum że ma całą zawieszkę od 1BE do sprzedania, tylko usunąłem od niego wiadomość
Rekomendowane odpowiedzi