Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czas tuningu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie, chciałbym zrobić tuning w audi a4b7 1.8t, tylko odrazu na stage 2 w okolice 250koni. Mieszkam na północy i z tego co czytam tu na forum, gregor czy inne polecane zakłady są na południu Polski, nie mogę znaleźć polecanego na północy polski. I tu chciałbym się zapytać szacunkowo ile taki tuning mógłby zająć mechanikowi czasu, w mechanice jestem dość zielony i nie wi3n czy to kwestia dni czy jak ma wszystko na miejscu to dzień? Z tego co czytam tutaj na forum to do wymienienia byłaby masa rzeczy, kasa nie gra dużej roli i chciałbym to miec zrobione bardzo dobrze. Chyba że jest jakieś miejsce godne polecenia w zachodniopomorskim.

Edytowane przez Intens89

Opublikowano

To już musisz zapytać owego mechanika po sprecyzowaniu swoich oczekiwań. Wtedy wyłoży Ci jak długo to potrwa , jakich części użyje i za ile. :guma:

Edytowane przez dekiel 13

Opublikowano

A tam na górze to nie ma tune up? Chyba?

Opublikowano
12 minut temu, grubcio1980 napisał:

A tam na górze to nie ma tune up? Chyba?

w Gdansku

Opublikowano
7 godzin temu, Intens89 napisał:

Witam

Mam takie pytanie, chciałbym zrobić tuning w audi a4b7 1.8t, tylko odrazu na stage 2 w okolice 250koni. Mieszkam na północy i z tego co czytam tu na forum, gregor czy inne polecane zakłady są na południu Polski, nie mogę znaleźć polecanego na północy polski. I tu chciałbym się zapytać szacunkowo ile taki tuning mógłby zająć mechanikowi czasu, w mechanice jestem dość zielony i nie wi3n czy to kwestia dni czy jak ma wszystko na miejscu to dzień? Z tego co czytam tutaj na forum to do wymienienia byłaby masa rzeczy, kasa nie gra dużej roli i chciałbym to miec zrobione bardzo dobrze. Chyba że jest jakieś miejsce godne polecenia w zachodniopomorskim.

1 max 2 dni robocze zajmie poskladanie setupu(oczywiscie zakladajac, ze wszystko co potrzeba do setupu jest juz w rece :P) jesli nie powychodzi zbyt duzo rzeczy nieoczekiwanych.

Opublikowano
  • Autor

Czyli nie ma tragedii, a jeszcze jedno pytanie, jaki jest koszt naprawy/wymiany dyfra w a4b7 1.8t quatro i czy jest to bardzo problematyczne?

Opublikowano
12 godzin temu, Intens89 napisał:

Czyli nie ma tragedii, a jeszcze jedno pytanie, jaki jest koszt naprawy/wymiany dyfra w a4b7 1.8t quatro i czy jest to bardzo problematyczne?

kwestia co mu dolega, ale jesli wymaga to jego demontazu to troche roboczogodzin sie uzbiera.

Opublikowano
  • Autor

Super ,dzieki za pomoc