liquid8p Opublikowano 28 Października 2021 Autor Opublikowano 28 Października 2021 30 minut temu, noorbi napisał: Nic nie maluj, teraz jest ok. Mogę spytać, masz siatkę w bagażniku ? Lampy zostają ori, zrobiłem tylko wizualizację całej czerwonej Tak mam siatkę.
noorbi Opublikowano 28 Października 2021 Opublikowano 28 Października 2021 (edytowane) . Edytowane 8 Stycznia 2022 przez noorbi
liquid8p Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) Dawno nic nie wrzucałem, a więc wpadł Przycisk startu silnika... Gałka biegów z lini F... Niebawem wlecą kolejne modziki Z ostatniego spotowania... Pozdro Edytowane 21 Czerwca 2022 przez liquid8p
liquid8p Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Opublikowano 3 Lipca 2022 Przyszła paczka z Lexusa... - lampa tył w klapę (moja była pęknięta na dole) - klipsy pasa przedniego - klipsy tylnego dyfuzora - naklejki serwisowe - zaślepki spryskiwaczy reflektorów RCF - kilka nowych śrub - nowa uszczelka pasa przedniego - ori apteczka/zestaw pierwszej pomocy Pęknięcie mało widoczne, na przeglądzie niezauważalne ale jednak było. Pozdro 1
liquid8p Opublikowano 30 Września 2022 Autor Opublikowano 30 Września 2022 Ciężko było dostać, ale w końcu ją dorwałem Ori lotka na klapę, będzie polakierowana w czarny połysk Plastiki pod maską wyczyszczone... Polecam Koch Chemie Pozdrawiam 1
mariusz36 Opublikowano 30 Września 2022 Opublikowano 30 Września 2022 1 godzinę temu, liquid8p napisał: Ori lotka na klapę, będzie polakierowana w czarny połysk Lotkę zrób w kolorze auta czyli białą , będzie
liquid8p Opublikowano 30 Września 2022 Autor Opublikowano 30 Września 2022 11 godzin temu, mariusz36 napisał: Lotkę zrób w kolorze auta czyli białą , będzie Jest w kolorze auta, ale i tak jest do polakierowania, ponieważ ma kilka małych ubytków. Niemniej jednak poleci w czerń fortepianową, choćby dlatego że w przyszłym roku wlecą dokładki maxtona
liquid8p Opublikowano 19 Października 2022 Autor Opublikowano 19 Października 2022 Wpadły nakładki na lusterka w czerni fortepianowej Efekt jest lepszy niż się spodziewałem, poza tym obudowy chronią ori lusterka i przy tym fajnie wyglądają. Są podobne do tych w bmw M i chyba niektóre audi z pod szyldu ABT miały lusterka z łezką Lex niedługo leci na kolejne prace i zabezpieczenie antykorozyjne Pozdrawiam 20221019_001913.mp4 1
liquid8p Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) Dawno nie zaglądałem na forum, wypadałoby uaktualnić wątek Ozdobne ringi głośników zostały polakierowane w srebrny mat... Po założeniu... Porównanie ringów... Oryginalny ring ML nie występuje jako część w aso. Udało mi się go zdobyć i jest on polakierowany w ciemną satynę. Również dorwałem plastik montażowy do gałki biegów RCF... Bez tego plastiku nie da się wczepić mieszka do gałki, a ten z wersji F-sport nie pasuje. W aso plastik dostępny tylko z mieszkiem, nie do kupienia oddzielnie. Wleciały czujniki ciśnienia opon do letnich kół... Czujniki oczywiście oryginalne z Toyoty Z większych i bardziej rzucających się w oczy modów, w końcu wpadła ori lotka na klapę... Polakierowana w czarny połysk. Co ciekawe fabrycznie jest przykręcana na śruby do klapy I na zakończenie obramówka grilla, razem z dolną listwą została polakierowana w czarny połysk... Oryginalnie jest cała w chromie. Dodatkowo zostało zrobione zabezpieczenie antykorozyjne. Następnym etapem będzie oklejenie dachu i obramówek szyb w czarny połysk i prawdopodobnie wpadną dokładki Maxtona. Pozdrawiam Edytowane 12 Lipca 2023 przez liquid8p 1
RaV22K Opublikowano 8 Lipca 2023 Opublikowano 8 Lipca 2023 Jest petarda autko choć szkoda ze dawno nigdzie się nie mijaliśmy na drodze
liquid8p Opublikowano 9 Lipca 2023 Autor Opublikowano 9 Lipca 2023 11 godzin temu, RaV22K napisał(a): Jest petarda autko choć szkoda ze dawno nigdzie się nie mijaliśmy na drodze Dzięki, ja chyba ciebie widziałem jakiś czas temu, ale nie jestem pewny czy to byłeś ty
RaV22K Opublikowano 10 Lipca 2023 Opublikowano 10 Lipca 2023 W dniu 9.07.2023 o 12:14, liquid8p napisał(a): Dzięki, ja chyba ciebie widziałem jakiś czas temu, ale nie jestem pewny czy to byłeś ty To następnym razem trąb i świeć światłami jak zobaczysz A4 z dokładka maxtona lub bez bo się nie mogę zdecydować 1
liquid8p Opublikowano 11 Lipca 2023 Autor Opublikowano 11 Lipca 2023 (edytowane) Zmodyfikowałem boczki tunelu... Połączenie bordowego z czarnym. Bordowe są przeszyte czarną nicią, a czarne białą. Oryginalnie taka konfiguracja nie występuje. liquid8p. Edytowane 12 Lipca 2023 przez liquid8p
kamelus_ Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 Jak dla mnie znacznie lepiej. Dobry mod 😁
liquid8p Opublikowano 12 Lipca 2023 Autor Opublikowano 12 Lipca 2023 Godzinę temu, kamelus_ napisał(a): Jak dla mnie znacznie lepiej. Dobry mod 😁 Też tak uważam, dzięki. W sumie to przeszycie białej nici, przypomina mi trochę audi
liquid8p Opublikowano 31 Lipca 2023 Autor Opublikowano 31 Lipca 2023 Lex stał się ekologiczny, prawie... 1
liquid8p Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Kilka aktualnych strzałów RC... Niebawem wpadnie nowy modzik, poliftowe przełączniki szyb z anglika. Mam nadzieję, że same przyciski będą pasować. Pozdrawiam
RaV22K Opublikowano 3 Września 2023 Opublikowano 3 Września 2023 W końcu Cie widziałem pare razy u nas na wsi 😃. Auto rzuca się w oczy i wyglada na mega drogie (i zawsze czyste). Tak trzymać
liquid8p Opublikowano 3 Września 2023 Autor Opublikowano 3 Września 2023 3 godziny temu, RaV22K napisał(a): W końcu Cie widziałem pare razy u nas na wsi 😃. Auto rzuca się w oczy i wyglada na mega drogie (i zawsze czyste). Tak trzymać Ostatnio ktoś na rowerze mi kiwał, może to byłeś ty 🚴♂️ Nie jest łatwo utrzymać czystość białego auta, szczególnie że u mnie jest nieutwardzona droga. Ale jakoś ten podstawowy detailing jest zachowany 💧
liquid8p Opublikowano 4 Września 2023 Autor Opublikowano 4 Września 2023 (edytowane) Dotarły poliftowe paletki... Porównanie przedlift i polift, co ciekawe poliftowy dekor jest wykonany z prawdziwej stali wykończony w romby. Przedlft jest plastikowy, ale wykończony w carbonie i dla mnie o wiele ładniejszy... Rozbiórka i złożenie na nowych przełącznikach... Porównanie przedlifta z poliftowymi przełącznikami do polifta z przedliftowymi... Przymiarka polift dekor... I finalnie... Podsumowując, mały mod a cieszy bardzo. Pozdrawiam liquid8p Edytowane 11 Września 2023 przez liquid8p Nowe lepsze zdjęcia ;)
Rekomendowane odpowiedzi