Gość Keżor Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 wieczorem Ci zrobie VT auta z tą naklejką to zobaczysz jak będzie to wyglądać a do tego czasu nie naklejaj
Smoczyca Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Opublikowano 31 Marca 2007 wieczorem Ci zrobie VT auta z tą naklejką to zobaczysz jak będzie to wyglądać a do tego czasu nie naklejaj Będę niezmiernie wdzięczna : )
Gość Keżor Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 zapodaj jakiąś fotke z boku auta lub pod jakimś lajtowym kątem bo na te nie da sie wkleić a w necie nie umiem znaleźć takiej fury
Gość rob Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ja jestem anty naklejkowy, nawet klubowej nie mam :redface:
Gość davido31 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 nie, no te naklejki to nie pasują na boki auta.przyklej jedną na wewnętrznej stronie klapy silnika co będzie oznaczać że smok drzemie ci pod machą
Gość Keżor Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 davido31, dobrze godo. polać mu :twisted: zrobiłem virtual: ale jednak ten smok lepiej wygląda tak jak tu jest a w autku obniżyć zawias i przemalować fele:
Sorni Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Myśle że Keżor ukazał ci to z najlepszej strony teraz to decyzja należy tylko i wyłącznie do Ciebie .
Rekomendowane odpowiedzi