Galaxyo Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Kupiłem auto powypadkowe , auto zostało naprawione . Jeździłem nim 2 tygodni wszystko grało lecz 2 dni temu pojechałem zatankować zgasiłem auto zatankowałem (diesel ) , chciałem włączyć auto lecz nie mogło zapalić . Akumulator działa, rozrusznik działa . A auto nie może się zapalić i nie mogę ruszyć co mogło się zepsuć ? Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Galaxyo Błędy
Fido Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 8 minut temu, Galaxyo napisał: rozrusznik działa lecz nie może się włączyć wtryski Was ???????????
Galaxyo Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Sam nie wiem co mogło się stać .
AndrzejK. Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Kolego, z intencji zaznaczonego fragmentu przez przedmówcę można wywnioskować,że nie "pochyla" się nad twoim problemem, a bardziej nad stylistyką i wartością treści w fragmencie który cytował..... Ciężko odszyfrować Twoją intencję w tym co napisałeś.
Lukasz_mk2 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 @Galaxyo po twoim opisie jedyne co można stwierdzić to to, że Ci się auto zepsuło Napisz co próbowałeś już robić, podłącz auto pod komputer i podaj tutaj błędy które wyskoczą.
Rekomendowane odpowiedzi