Opublikowano 14 Kwietnia 20215 l Witam byłem u mechanika i chyba mechanik zrobił mi pranka bo mam połowę baku i ciągle świeci się rezerwa posiadam interfejs USB VAG KKL i vcds lite moze ktoś mi pomóc w usunięciu tego ? nie mam ochoty znów tam jechać bo będzie jeszcze gorzej
Opublikowano 14 Kwietnia 20215 l Ciągle świeci się rezerwa a poziom paliwa odpowiedni wskazuje? Co mechanik robił, lub co Ty zrobiłeś, że do niego najpierw z tym pojechałeś?
Opublikowano 14 Kwietnia 20215 l Autor 55 minut temu, Langista napisał: Ciągle świeci się rezerwa a poziom paliwa odpowiedni wskazuje? Co mechanik robił, lub co Ty zrobiłeś, że do niego najpierw z tym pojechałeś? pojechałem sprawdzić błędy i chciałem by licznik był w języku angielskim
Opublikowano 14 Kwietnia 20215 l Autor 12 minut temu, bobikos napisał: podaj kodowanie licznika. gdzie to się znajduję
Opublikowano 14 Kwietnia 20215 l dziwne masz to kodowanie, jak pod czujniki zapięcia pasów. Jeśli nie masz czujników zapięcia pasów to powinieneś mieć kodowanie 00101 Edytowane 14 Kwietnia 20215 l przez bobikos
Opublikowano 14 Kwietnia 20215 l Autor 13 godzin temu, bobikos napisał: dziwne masz to kodowanie, jak pod czujniki zapięcia pasów. Jeśli nie masz czujników zapięcia pasów to powinieneś mieć kodowanie 00101 zostało włączone ponieważ będę montować
Opublikowano 15 Kwietnia 20215 l Autor 5 godzin temu, bobikos napisał: Czyli rozwiązałeś problem? Miałeś zakodowane quattro? chyba tak miałem wpisane 02303