Stenol89 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Witam. Jestem nowy, ostatnio kupilem wlacznik swiatel z amazona, niby golf 5,polo,passat,skoda. Zamontowalem to, swiatla dziala itd. ale jest problem bo, jesli wlacznik przekrece z auto na postojowe to wlaczaja sie swiatla mijania. I tak samo jesli otworze auto to zapalaja sie tylko postojowe, a powinny postojowe + halogeny. Wie ktos moze,albo czy jest mozliwosc przełozyc jakies piny, by to smigała tak jak powinno ?
Stenol89 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 7 godzin temu, R4xx napisał: Spróbuj zamienić pin 11 z 13. no właśnie zrobiłem tak, i dalej to samo xD kurde nie wiem co i jak to zrobić.
R4xx Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Stenol89 napisał: no właśnie zrobiłem tak, i dalej to samo xD kurde nie wiem co i jak to zrobić. Trzeba było pokrętło przełożyć do swojego i finał
Stenol89 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2021 nic to nie da, chyba to oleje xD
Yarokot Opublikowano 29 Stycznia 2022 Opublikowano 29 Stycznia 2022 W dniu 19.04.2021 o 20:46, Stenol89 napisał: nic to nie da, chyba to oleje xD Kombinowałeś coś dalej z tym włącznikiem? Działa to jakoś sensownie?
Rekomendowane odpowiedzi