fang Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Cześć. Jakiś czas temu już zbierałem się do wymiany włącznika świateł bo u mnie dopiero długie działały jak docisnąłem pokrętło. Obecny włącznik wrzucam zdjęcie poniżej. A więc dalej. Skoro na tym włączniku długie nie działają a może to kwestia wymiany samego pokrętła to spróbowałem inne oznaczenie. Więc wsadziłem włącznik bez żadnych końcówek. Rezultat? Nic nie działa po podpięciu. Poszedł zwrot i zamówiłem włącznik z końcówka A ale nie mam modułu do auto więc. Po podpięciu oczywiście wszystkie światła świeca na 0 ale to kwestia włącznika po prostu jako auto. Ale dochodzi problem spalonej żarówki w rejestracji. Ledy od tomnika więc wszystko powinno być git. Dodam że na włączniku który jest obecnie nie ma błędu żarówki rejestracji. Teraz pytanie bo zwróciłem ten włącznik z końcówka A i czy po prostu zamówić zestaw naprawczy do obecnego włącznika i próbować wymienić może tam coś nie dochodzi no długie działają jak docisnę. Czy szukać takiego samego jak obecny chociaż ciężko jest znaleźć.
fang Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Na razie zamówiłem włącznik z końcówką C i będę testował. Podziękowanie dla @R4xx
Rekomendowane odpowiedzi