RobsonRob Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 Witam. Znacie jakiegoś dobrego mechanika z okolic Katowic, Gliwic, który nie za miliony dobrze wymieni mi przednie zawieszenie? Będę wdzięczny za jakieś namiary?
Langista Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 Ile to dla Ciebie miliony? Ogólnie średnia stawka to 50 zł od wahacza, czyli przy komplecie zazwyczaj i tak płacisz te 400-450 zł za wymianę.
RobsonRob Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) 23 godziny temu, RobsonRob napisał: Witam. Znacie jakiegoś dobrego mechanika z okolic Katowic, Gliwic, który nie za miliony dobrze wymieni mi przednie zawieszenie? Będę wdzięczny za jakieś namiary? Edytowane 11 Maja 2021 przez RobsonRob
RobsonRob Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 19 godzin temu, Langista napisał: Ile to dla Ciebie miliony? Ogólnie średnia stawka to 50 zł od wahacza, czyli przy komplecie zazwyczaj i tak płacisz te 400-450 zł za wymianę. W takim razie muszę poszukać kogoś kto zrobi to poza warsztatem...
Langista Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 Jak masz jakiegoś znajomego, który ma jakoś wyposażony garaż to da radę. Największe problemy zawsze sprawi śruba w zwrotnicy, często trzeba ucinać i jakoś wybijać ja u siebie bez klucza pneumatycznego chyba bawiłbym się z tą jedną śrubą kilka godzin. Jak sam ogarniesz to stwierdzisz, że 50 zł od wahacza to i tak dobra cena ?
mariusz9 Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 Witam podepnę się mnie czeka ponoć wymiana górnych wahaczy przód.Gościu powiedział max 600zł za robotę i wydaje się mi dużo.Stwierdził nie wie jak będzie szło.
Langista Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Jak będzie trzeba zwrotnice wyciągać to tak, policz sobie, taki mechanik ma ok 150-180 zł za roboczogodzinę, jak mu z jedną śrubą tyle zejdzie to potem jest druga taka, z drugiej strony. A gdzie tam jeszcze resztą i poskładanie tego. Edytowane 11 Maja 2021 przez Langista
Rekomendowane odpowiedzi