Kamildrozdz Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) Witam, potrzebuję pomocy odnośnie świateł matrix a4 B9 tył. A więc jakiś czas temu przestał mi działaś kierunek prawy z tyłu na klapie (na błotniku działa) myślałem że spalił się led ale diziaj podmieniłem lampy tylne i okazuje się że lampa jednak jest sprawna, gdzie dalej szukać problemu. Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 10 Maja 2021 przez Kamildrozdz
Porzeczka1990 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Opublikowano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Witaj Kolego. Jesyem nowy na forum i Mam ten sam problem jak sobie poradziłeś? Wymiana lampy czy problem leżał po innej stronie? U mnie prawy kierunek (diody pomarańczowe od dynamicznych kierunkowskazów działają ale na klapie są tak przygaszone) czasem zadziała a czasem jakby przerywa. Jesteś w stanie mi pomóc w tej sprawie? Pozdrawiam Marcin Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Porzeczka1990
Deamian Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) Masz może taki problem jak u mnie na filmie? https://a4-klub.pl/topic/482082-błąd-kierunkowskazu/#comment-5666216 Edytowane 4 Lutego 2022 przez Deamian
Rekomendowane odpowiedzi