Doman13 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam podjechałem dziś do sklepu i zakupiłem pierwszy raz pianę aktywną do karchera, czyli płyn DIMER który w tym sklepie sprzedają przelewając do słoików. I uderzyła mnie taka oto rzecz. Jeszcze tego dimmera nie użyłem gdyż dla mnie to on się zrobił dziwny. Mianowicie po przyjechaniu do domu i postawieniu go na półkę zauważyłem go godzinie że ten rzeczony DIMER rozwarstwił się i teraz jest to substancja składająca się w od dołu do połowy - przezroczystej substancji (lekkie żółtawe zabarwienie) i od połowy do góry gęsta zielona maź. Czy to jest normalne że DIMER się tak rozwarstwia? Czy mam jechać do sklepu z reklamacją? Jeśli to jest normalne zachowanie to jak stosować ten środek? czy trzeba go rozcieńczać? czy po prostu wlać do zbiornika w myjce i pryskać? Proszę o opinię
puertoss Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 tak to normalne ten srodek jak nie jest wstrzasniety sie rozwarstwia... wystarczy go wstrzasnac i po problemie
lukaszr Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Dokładnie tak jak napisał puertoss
Doman13 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Dzięki panowie. Można zamykać. Wiem już wszystko na temat Dimmera
Rekomendowane odpowiedzi