Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 AYM] Avant 2.5 tdi multitronik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to moje drugie A4 i drugie 2.5 tdi, pierwszy w życiu automat i pierwsze multi.

Przejechałem nim 14tyś.km mimo, że mam je niecałe 4 miesiące i mam nadzieję, że nadal spisywać się będzie bezawaryjnie.

30f9f418593d5612med.jpg

011feb2c9855e4ecmed.jpg

31e7f0ff9d55c5eemed.jpg

ebb52777130b6befmed.jpg

3837a78c2fea3178med.jpg

eb3b61341ffe5820med.jpg

Jeździłem ostatnio z dziećmi więc zdjęcie środka, wrzucę jak wypiorę :decayed:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Fajnie, że 2,5 i fajnie, że Multi

:kox: A CO :kox:

hyhy :decayed:

a tak na serio to ładna furka :good: nawet te dokładki tak nie przeszkadzają w tym kolorze :wink4: a w środku też coś ma? :cool1:

Opublikowano

Fajnie, że 2,5 i fajnie, że Multi

:kox: A CO :kox:

hyhy :decayed:

a tak na serio to ładna furka :good: nawet te dokładki tak nie przeszkadzają w tym kolorze :wink4: a w środku też coś ma? :cool1:

Ale ja serio piszę. Mam to samo i nie narzekam :P

Tyle,że moje Multi po modzie.

Opublikowano

Tyle,że moje Multi po modzie

ooo :naughty:

jakieś dane :cool1:

długo jeździsz z chipem?

Opublikowano

Tyle,że moje Multi po modzie

ooo :naughty:

jakieś dane :cool1:

długo jeździsz z chipem?

Hihihi

Nie motorownia, tylko skrzynia po modzie na 7 lamelek :decayed:

Silnika nie tykam, bo podobno zbyt duża moc nie lubi się z Multi

Opublikowano

Dziękuję za zainteresowanie, moim autem :hi: , nie mam i nie maiłem zamiaru podnosić jego osiągów.A4 jeździ żona i to co jest w zupełności jej wystarcza.

Samochód jest dość dobrze wyposażony więc nie będę poddawał go większym modyfikacjom, mam zamiar tylko dorezać RNS, wymienić, żarówki w halogenach na hidy i starać się utrzymać całość w jak najlepszej formie. :)

Opublikowano

Bardzo ladna.. Podoba mi sie kolorek :good:

No tak warto tylko pomalowac te dokladki chyba ze dla Ciebie to zbedny juz bajer :naughty:

Ladne feluchy to seryjny zawias jest chyba nie co ?? :decayed:

Opublikowano

to seryjny zawias jest chyba nie co ??

Seryjny 1be, czyli -20, tylko tak pokracznie stanąłem i wygląda jak 1ba :cool1:
Opublikowano

to seryjny zawias jest chyba nie co ??

Seryjny 1be, czyli -20, tylko tak pokracznie stanąłem i wygląda jak 1ba :cool1:

No tak bardzo ladne autko :good:

Jak sprawuje sie multi ?? Nie masz z nia wiekszych problemow?? :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2009, 10:32_________________________________________________No i kiedy beda fociaki ze srodka ?? :wink4:

Opublikowano

Jak sprawuje sie multi??

Nic nie odpowiem, żeby nie zapeszyć :przebiegly:

Zdjęcia środka po świętach :cool1:

Opublikowano

Jak sprawuje sie multi ?? Nie masz z nia wiekszych problemow?? :gwizdanie

ten jego multi mnie wqurwia :wallbash:

pali praktycznie tyle co 1,9 :disgust:

jakieś 1-1,5l mniej od mojego manuala,to skandal :decayed:

Opublikowano

Mimo wszystko wole Twoj Manual :polew:

Byle bezawaryjnie sluzyla :good:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2009, 10:46_________________________________________________

Jak sprawuje sie multi??

Nic nie odpowiem, żeby nie zapeszyć :przebiegly:

Zdjęcia środka po świętach :cool1:

No to czekamy na fociaki :naughty:

Opublikowano

Tak jest rzeczywiście, fajnie się tym jeździ, silnik jest ciągle na takich obrotach, że wcale go nie słychać,a jak wciśniesz do deski to się momentalnie zbiera tyle, że po puszczeniu gazu odrazu wrzuca na szóstkę (nawet przy prędkościach 60-70km/h) i bez opcji sport trudno jechać naprawdę dynamicznie, najgorsze jest, to, że najprawdopodobniej kiedyś się to roz...bie :disgust:
Opublikowano

Tak jest rzeczywiście, fajnie się tym jeździ, silnik jest ciągle na takich obrotach, że wcale go nie słychać,a jak wciśniesz do deski to się momentalnie zbiera tyle, że po puszczeniu gazu odrazu wrzuca na szóstkę (nawet przy prędkościach 60-70km/h) i bez opcji sport trudno jechać naprawdę dynamicznie, najgorsze jest, to, że najprawdopodobniej kiedyś się to roz...bie :disgust:

Oj tam nie kracz.. Sluchaj a jest mozliwosc podmianki na manualna ?? Czytales cos o tym ?? Jesli tak to nawet jak odpukac cos kiedys.. To zamiast wydawac kupe kasy na nowy multi to najzwyzej manuala mu wpiac :gwizdanie:

Opublikowano

Ładny kolor, taki jak mój :kox:

Opublikowano

Oj tam nie kracz.. Sluchaj a jest mozliwosc podmianki na manualna ?? Czytales cos o tym ?? Jesli tak to nawet jak odpukac cos kiedys.. To zamiast wydawac kupe kasy na nowy multi to najzwyzej manuala mu wpiac :gwizdanie:

Dowiadywałem się jeszcze, przed kupnem auta i wszystko jest do zrobienia :decayed:

Skrzynia podejdzie nawet z AFB, a przestrojenie silnika, też nie jest problemem.

Opublikowano

Dowiadywałem się jeszcze, przed kupnem auta i wszystko jest do zrobienia :decayed:

Skrzynia podejdzie nawet z AFB, a przestrojenie silnika, też nie jest problemem.

No to bajki.. Wiec byle sluzyla jak najdluzej :good:

I tak na pewno bedzie :naughty:

Wiesz wszystko bedzie zalezalo od Ciebie bylo cos o multi jak o nia dbac i jak nia jezdzic :gwizdanie:

Nie wiem czy czytales ??

Opublikowano

bez opcji sport trudno jechać naprawdę dynamicznie, najgorsze jest, to, że najprawdopodobniej kiedyś się to roz...bie

Nie prawda. Jak ją zaczniesz deptać, skrzynia automatycznie przejdzie w ustawienia do jazdy dynamicznej.

Można powiedzieć, że ta skrzynia ma tryb "S", ale zamiast załączać go ręką, robisz to nogą ;)