halifastor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam. mam problem tego typu ze w moim avancie jest z tyłu oryginalna tuba i głosniki w tylnych dzwiach.. Mam radio Cd sony x-ployd jakos tak.. Problem mam następujący GDy słucham FM np. radio "zet" to ładnie basi wszystko gra.. gdy włączę cd to mi graja tylko głosniki z przodu. Oco kaman? Pozdrawiam Dziekuje
paradaisee Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 a masz do tego jakiś wzmacniacz chodzi mi o tube?? bo być może radio nie wydala i sygnał jest za słaby. miałem kiedyś ten sam problem i gdy kupiłem wzmacniacz to problem znikł
halifastor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 niewiem co tam jest.. ale dlaczego na fm gra ładnie a na cd wcale niegra ?
paradaisee Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 widocznie na fm jest lepszy (czystszy) sygnał niż na cd, jak odtwarzasz cd to radio musi obsłużyć silniczki laser itd.
jacekm Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Może to radio ma osobne ustawienia przód/tył i lewy/prawy dla każdego źródła dźwięku. Zobacz ustawienia. Jak nie to moim zdaniem coś nie tak z radiem. Podłącz inne u siebie albo Twoje u kogoś
Rekomendowane odpowiedzi