Smok-mk Opublikowano 30 Maja 2021 Opublikowano 30 Maja 2021 Witam wszystkich. Czytam i nic nie wiem. Więc zacznę od początku. Posiadam przełącznik świateł z pozycją AUTO, posiadam czujnik zmierzchu. Zakupiłem światła do jazdy dziennej z zmodułem ale ni jak pasuja w zderzak ale nawet jak bym je założył to jak i gdzie się wpinać, moja fura to a4 b7 z 2005 roku. Drugie pytanie czy ewentualnie ten moduł mogę wykorzystać do podłączenia w światłach długich jako dziennej i tu jak będzie możliwość gdzie i jak się wpiąć w instalacje. Z góry dzięki za pomoc.
Muskel1 Opublikowano 30 Maja 2021 Opublikowano 30 Maja 2021 Jakie masz lampy? Bixenon czy halogenowe?
Smok-mk Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Opublikowano 30 Maja 2021 38 minut temu, Muskel1 napisał: Jakie masz lampy? Bixenon czy halogenowe? H7
Muskel1 Opublikowano 30 Maja 2021 Opublikowano 30 Maja 2021 Jakie te światła do jazdy dziennej dokupiłeś? Tam powinien być dołączony schemat co i jak zamontować i podłączyć.
Smok-mk Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Opublikowano 30 Maja 2021 2 godziny temu, Muskel1 napisał: Jakie te światła do jazdy dziennej dokupiłeś? Tam powinien być dołączony schemat co i jak zamontować i podłączyć. No i jest ale chodzi mi o to czy jak podłącze pod pozycyjne to czujnik zmierzchu normalnie będzie działał ?
Muskel1 Opublikowano 30 Maja 2021 Opublikowano 30 Maja 2021 Wstaw ten schemat. Jasnowidzem nie jestem. Jeżeli nie ma ingerencji w czujnik to będzie działał normalnie.
Smok-mk Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Opublikowano 30 Maja 2021 5 godzin temu, Muskel1 napisał: Jakie te światła do jazdy dziennej dokupiłeś? Tam powinien być dołączony schemat co i jak zamontować i podłączyć. Kurcze nie umie teraz poszukać tego schematu ale może co Ci zdjęcia powiedza
Rekomendowane odpowiedzi