SoMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 zastanawiam się nad montażem takiego otwieranego lcd z dvd w podsufitce która zostanie wymieniona na czarną coś takiego jak np tutaj --> http://allegro.pl/item600660337_sklep_monitor_podwieszany_lcd_tft_17_cali_od_ss.html co myślicie o takim bajerze? nie zepsuje mi to smaku w aucie? bo korci mnie niesamowicie :gwizdanie: może ktoś ma coś takiego?
franc8 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ten to akurat sam lcd bez dvd . Swojego czasu też o tym myślałem powodem był mój dzieciak bo dla mnie nie użyteczne (raczej nie da się oglądać filmu i jechać ); z tym że ja rozważałem opcję montażu na zagłówkach - był taki zestaw player, słuchawki, 2 monitory na zagłówki za ok 800 -1000 zł. Jedyny problem to złodziejaszki
SoMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ten to akurat sam lcd bez dvd . Swojego czasu też o tym myślałem powodem był mój dzieciak bo dla mnie nie użyteczne (raczej nie da się oglądać filmu i jechać ); z tym że ja rozważałem opcję montażu na zagłówkach - był taki zestaw player, słuchawki, 2 monitory na zagłówki za ok 800 -1000 zł. Jedyny problem to złodziejaszki pokazałem tylko przykład jak to wygląda jak by ktoś nie wiedział ja generalnie bardzo dużo czasu spędzam w aucie i raz że dla pasażerów super a dwa że na postoju jak znalazł... złodziejaszkami się nie przejmuje bo u mnie nic przez szyby prawie nie widać a w nocy na strzeżonym :gwizdanie:
aju Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 no i super że bez dvd pociągniesz kabelki do schowka albo pod siedzonko i tam zrobisz odtwarzacz. Musisz sprawdzić jak będzie leżeć na podsufitce i jaki ma system mocowań, montowałem pare takich urządzeń w swoich busach i powiem że zawsze dobrze to wyglądało! Tylko kup coś markowego, a nie jakąś mante czy inne voicekrafty
SoMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 no i super że bez dvd pociągniesz kabelki do schowka albo pod siedzonko i tam zrobisz odtwarzacz. Musisz sprawdzić jak będzie leżeć na podsufitce i jaki ma system mocowań, montowałem pare takich urządzeń w swoich busach i powiem że zawsze dobrze to wyglądało! Tylko kup coś markowego, a nie jakąś mante czy inne voicekrafty hmm w sumie to potem jeszcze tylko dorwać jakiś odtwarzacz z tunerem i będzie cacy... :gwizdanie: ok to już wiem gdzie pójdzie jeszcze kapitał a co do firmy to bez obaw... ori Audi nie ma ale coś wymodzę :>
Rekomendowane odpowiedzi