Opublikowano 4 Czerwca 20215 l Witajcie W zeszłym roku robiona klima i nabita, wszystko ok. Dziś włączyłem klime na LO i załączył się wiatrak od Klimy i po 3 sekundach wyłączył. I tak za każdym razem. co to może być? Gdzie szukać przyczyny? VID_20210604_150002.mp4
Opublikowano 4 Czerwca 20215 l 12 minut temu, wojtas_7 napisał: Witajcie W zeszłym roku robiona klima i nabita, wszystko ok. Dziś włączyłem klime na LO i załączył się wiatrak od Klimy i po 3 sekundach wyłączył. I tak za każdym razem. co to może być? Gdzie szukać przyczyny? Podłącz pod VCDSa,możliwe iż czujnik ciśnienia pada.
Opublikowano 4 Czerwca 20215 l 15 minut temu, wojtas_7 napisał: W zeszłym roku robiona klima i nabita, wszystko ok. taka sugestia - to że dział nosi nazwę układ chłodzenia to nie oznacza że chodzi o chłodzenie Twojego dupska za przeproszeniem tylko chłodzenie silnika. Także taki post w dziale klimatyzacji powinien być.
Opublikowano 5 Czerwca 20215 l Autor Podłączyłem kompa i wyskoczył błąd 01232 Dziś zauważyłem że już w ogóle się nie włącza wentylator (tak jak się włączał na filmiku) Koledzy od czego teraz zacząć? Może sam jakoś bym coś ogarnął Edytowane 5 Czerwca 20215 l przez wojtas_7
Opublikowano 6 Czerwca 20215 l Miałem to samo raz się załączał raz nie a czynnik był. Winny był czujnik ciśnienia.