wojtas_7 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Witajcie W zeszłym roku robiona klima i nabita, wszystko ok. Dziś włączyłem klime na LO i załączył się wiatrak od Klimy i po 3 sekundach wyłączył. I tak za każdym razem. co to może być? Gdzie szukać przyczyny? VID_20210604_150002.mp4
pila24 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Opublikowano 4 Czerwca 2021 12 minut temu, wojtas_7 napisał: Witajcie W zeszłym roku robiona klima i nabita, wszystko ok. Dziś włączyłem klime na LO i załączył się wiatrak od Klimy i po 3 sekundach wyłączył. I tak za każdym razem. co to może być? Gdzie szukać przyczyny? Podłącz pod VCDSa,możliwe iż czujnik ciśnienia pada.
Pieterb Opublikowano 4 Czerwca 2021 Opublikowano 4 Czerwca 2021 15 minut temu, wojtas_7 napisał: W zeszłym roku robiona klima i nabita, wszystko ok. taka sugestia - to że dział nosi nazwę układ chłodzenia to nie oznacza że chodzi o chłodzenie Twojego dupska za przeproszeniem tylko chłodzenie silnika. Także taki post w dziale klimatyzacji powinien być.
wojtas_7 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Podłączyłem kompa i wyskoczył błąd 01232 Dziś zauważyłem że już w ogóle się nie włącza wentylator (tak jak się włączał na filmiku) Koledzy od czego teraz zacząć? Może sam jakoś bym coś ogarnął Edytowane 5 Czerwca 2021 przez wojtas_7
Kimas97 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Miałem to samo raz się załączał raz nie a czynnik był. Winny był czujnik ciśnienia.
Rekomendowane odpowiedzi