czesio1982 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Witam.Mam problem w a4 b7 avant.Trzecie światło stop działa jak chce.Jak wywala błąd to od razu na wyświetlaczu pokazuje błąd klocków hamulcowych.Jak światło działa to też znika błąd klocków. Klocki nie dawno wymieniane wszystko było ok.Ma ktoś jakiś pomysł gdzie szukać?
ironman155 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 sprawdź czy gdzie nie ma przerwy w obwodzie, ewentualnie czy czujnik stopu jest sprawny, pamiętam też, że kiedyś miałem taką sytuacją jak mi się spaliła żarówka w lewej tylnej lampie
czesio1982 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2021 Jak sprawdzić przerwę w obwodzie?Czujnik pedału hamulca wymieniałem 2 lata temu na jakiejś firmy EPS.Wszystkie żaròwki świecą.
ironman155 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Godzinę temu, czesio1982 napisał: Jak sprawdzić przerwę w obwodzie?Czujnik pedału hamulca wymieniałem 2 lata temu na jakiejś firmy EPS.Wszystkie żaròwki świecą. Najszybciej to multimetrem, lub rozebrać i przepatrzeć czy jakiś fragment obwodu nie wygląda na przyjarany lub zimny lut
Rekomendowane odpowiedzi