Hezen Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 Witam. Kilka dni temu zmieliło mi łozysko w tylnym kole. Mam do wymiany cały komplet - czop piasty, łożyska i tarczę. Czy nowy czop piasty ma w zestawie podkładkę i nakrętkę? Chodzi o taką podkladkę:
Hezen Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Opublikowano 11 Lipca 2021 Nikt nic nie wie? Ogólnie pilna sprawa, autem jestem za granicą i potrzebuję takie info.
Hezen Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Opublikowano 13 Lipca 2021 (edytowane) Dev dzieki za odzew. Na tył zawsze z bratem (on miał passata b4) kupowałem łozyska Fag i tam w zestawie była koronka, zabezpieczenie, dekielek i smar. Podkładki nie było. Wszedlem w etkę online i mam już numer podkladki i nakrętki, te będę musial zamówić osobno. Edytowane 13 Lipca 2021 przez Hezen
Hezen Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Awaria zdarzyła się w niemczech. Niestety nie moglem dostarczyć swoich części. Zakład zamówił i zamontował wszystko co trzeba. Piasta poszła ori, do tego nowe śruby piasty, 2x tarcza TRW i 2x łożyska FAG. Skasowali cholernie dużo ale nie mialem innego wyjścia... Dev, dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi