bigMuzzy Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Czy u was też tak się czasami zdarza, że wsiadacie, odpalacie zapłon a ekran MMI pozostaje czarny (jakby niewłączony) i jedyny sposób na przywrócenie go do życia to twardy reset?
Tom A4 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 radio gra a ekran czarny? czy cała mmi nie wstaje ?
bigMuzzy Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Radio gra (ostatni wybrany kanał), ale nie da się wybrać innego, bo na wirtualnych zegarach jest informacja, że trwa inicjalizacja. To samo dotyczy nawigacji / telefonu na zegarach.
vvalery Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 8 godzin temu, bigMuzzy napisał: Radio gra (ostatni wybrany kanał), ale nie da się wybrać innego, bo na wirtualnych zegarach jest informacja, że trwa inicjalizacja. To samo dotyczy nawigacji / telefonu na zegarach. To jest nienormalne. Mam auto dwa lata, użytkowane codziennie i nigdy czegoś takiego nie miałem.
bigMuzzy Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Oczywiście nic nie było robione, auto ma niecałe 3 tygodnie. Pomyślałem, że być może ktoś miał podobnie, albo że temat znany, jakiś bug w sofcie czy coś... Jak jeszcze raz mi się przydarzy to nie będę resetował, tylko pojadę tak na serwis.
vvalery Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 12 godzin temu, bigMuzzy napisał: Oczywiście nic nie było robione, auto ma niecałe 3 tygodnie. Pomyślałem, że być może ktoś miał podobnie, albo że temat znany, jakiś bug w sofcie czy coś... Jak jeszcze raz mi się przydarzy to nie będę resetował, tylko pojadę tak na serwis. Słusznie. Może jakiś bug jest i reinstalacja naprawi problem. Powodzenia ?
Rekomendowane odpowiedzi