Salim Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Witam Możliwe że coś przestawiłem i odcięło zasilanie zapalniczek, już tak miałem i w servisie mi odblokowali a ja w vcds nie mogę znalesc zasilania zapalniczki jak to chłopaki zrobić? A lodówka w aucie musi działać ?
Salim Opublikowano 12 Września 2021 Autor Opublikowano 12 Września 2021 Nikt nie wie jak to wyłączyć ??
Muskel1 Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 (edytowane) Wrzuć pełny autoscan. System zarządzanie energią uaktywnia się, gdy poziom naładoqania akumulatora spadnie poniżej pewnej wartości . Nie da się go o tak ponownie uruchomić. Ma to na celu zapewnienienie działania innych ważnych funkcji. Czyli pewne funkcje zostają ograniczone/wyłączone by inne ważniejsze mogły działać. Gdy poziom naładowania akumulatora wzrośnie, funkcje te zostaną automatycznie ponownie aktywowane. Musisz naładować akumulator. Edytowane 12 Września 2021 przez Muskel1
Salim Opublikowano 12 Września 2021 Autor Opublikowano 12 Września 2021 Może tak być bo akku mi się rozładował Naładowanie akumulatora nic nie daje W vcds gdzie mogę znalesc zapalniczki? ?
Muskel1 Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 (edytowane) Wrzuć pełny autoscan. Skoro naładowanie aku nic nie daje to aku jest do wymiany. Ważne jes aby ładować akumulator odpowiednim prostownikiem. Jeżeli masz aku AGM, musisz go ładować prostownikiem przeznaczonym do AGM, w przeciwnym razie go nie naładujesz odpowiednio. Edytowane 12 Września 2021 przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi