baQQQ Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Wczoraj przydarzyło mi się to drugi raz a auto mam krótko także na pewno jest coś z tym nie tak. Podczas hamowania pedał robi się twardy, ciężko go wcisnąć a hamulce ledwo hamują. Jakby chciały, ale nie mogły. To jednorazowe. Przy następnym wciskaniu i dalszej jeździe jest ok. Zdarzyło mi się to w odstępie kilku dni. Gdzie szukać przyczyny?
przem8 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) . Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez przem8
indyczes Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Ale on ma ON, może coś z podciśnieniem typu gumowa przelotka na grodzi, vacum pompa.
--Rafcio-- Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Dla tych sprzętów też typowy jest obluzowany króciec na pompie vaccum
baQQQ Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Dzięki za podpowiedzi. W czwartek auto ląduje u lekarza, który potwierdził, że to pewnie ten obluzowany króciec. Zobaczymy po odbiorze czy faktycznie.
Rekomendowane odpowiedzi