rkors Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Spotkałem się z problemem, którego chyba próżno szukać na forach dyskusyjnych, gdyż jest nietypowy. Otóż po nieudanej próbie aktualizacji map w mojej A4 B8 polift 2013 Radio MMI 3G Basic nie widzi CD, kart SD oraz AUX. Przedtem wszystko działało. Włożyłem do portu kartę SD z mapami 8R0051884HQ i wszedłem do menu inżynieryjnego żeby zobaczyć że: A variant conflict occurred 9303. Ktoś wgrał wersję hnav_eu_k0257_6_d2 od wersji High na Basica, dlatego miałem przygotowane złe mapy. Dodatkowo wszedłem do zielonego menu nav/databaseuptade żeby wykasować stare wersje navi, ale okazało się że nie posiada dysku HDD i nic się nie wykasowało. Na koniec zrobiłem re-check database z czystej ciekawości. Nie wiem w którym momencie narobiłem bigosu, bo po tej niefortunnej aktualizacji radio MMI nie widzi żadnego źródła w MEDIACH. Radio posiada wersję: hnav_eu_k0257_6_d2 dwa porty SD, napęd DVD, wyjście AUX i telefon w podłokietniku. Brak AMI w schowku. Czy ktoś wie jak to odkręcić? Edytowane 18 Sierpnia 2021 przez rkors
rkors Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2021 3 godziny temu, rkors napisał: hnav_eu_k0257_6_d2 3 godziny temu, rkors napisał: nie widzi żadnego źródła w MEDIACH
rkors Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Pomogło zaktualizowanie do wyższej wersji K0260 MU 0191. Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi