michalp1992 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć. Mam takie pytanie. Urwało mi się cięgno od zamka drzwi, tak że mogę odryglować drzwi jak jest prąd, ale mechanicznie bez akumulatora już drzwi nie zamknę kluczykiem. Widziałem zestawy naprawcze, ale na zdjęciach nie ma tego ucha z dziurą na cięgno. Czy te zestawy są jednakowe do wszystkich A4 B5 czy były między nimi różnice? Ceny też widzę różne, od 10zł do prawie 100zł. Proszę pomóżcie coś wybrać. Z góry dzięki za odpowiedzi. Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez michalp1992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezen Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Podrzuć zdjęcie o jaki element chodzi. W etce może znajdę i podam Ci numer pod ktorym znajdziesz pasujacą część. Podaj jeszcze rok auta i czy chodzi o sedana czy kombi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp1992 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Przepraszam, że tak długo nie odpisywałem, ale dopiero teraz znalazłem czas. Wkładka wygląda podobnie do tej z tego wątku: Niestety nie zrobiłem zdjęć jak rozbierałem boczek, ale na zdjęciu w tym temacie widać to ucho które oderwało się u mnie. Auto to sedan z lutego 1997 roku, VIN: WAUZZZ8DZVA149018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi