morelo Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 Panowie pytanie. Czym podkleić szybę tylną w cabrio do tego szmacianego dachu? próbowałem klejem do szyb siedziało za 2 dni odpadło, teraz samochód był na oklejanie szyb gościu podkleił i znowu odpadło, w czym to przykleić by siedziało odłazi na dole na rogach.
Muskel1 Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 ASUPO - Glaskleber,Glas,Kleber,Spezial,Scheibe,Glashecksheibe,verkleben,Heckscheibe,Heckscheibenkleber ASUPO.DE Glaskleber,Glas,Kleber,Spezial,Scheibe,Glashecksheibe,verkleben,Heckscheibe,Heckscheibenkleber
morelo Opublikowano 8 Września 2021 Autor Opublikowano 8 Września 2021 Szukam u nas w kraju ale dzięki.
Muskel1 Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 Nie znalazłem na szybko polskich stron z tym produktem ale to jest odpowiedni do tego.
morelo Opublikowano 8 Września 2021 Autor Opublikowano 8 Września 2021 Kupiłem Klej UHU Max Repair, polecali gdzieś na forum.
Bartolomeo_WB Opublikowano 7 Października 2021 Opublikowano 7 Października 2021 W dniu 8.09.2021 o 12:07, morelo napisał: Kupiłem Klej UHU Max Repair, polecali gdzieś na forum. I jak ci trzyma ten klej do tej pory ?
morelo Opublikowano 9 Października 2021 Autor Opublikowano 9 Października 2021 Jeszcze nie kleiłem nie miałem czasu i tak samochód stoi na razie.
jacekziel Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Hej. Mi też odlazła , a teraz deszcze takie. Podklejał ktoś to sam? Jak to wyszło?
Rekomendowane odpowiedzi