Pellek Opublikowano 15 Września 2021 Autor Opublikowano 15 Września 2021 Tak myślę i się zastanawiam czy problem może wynikać z powodu że najpierw zaktualizowałem VC a później MMI? Jeśli tak to czy mogę już na zaktualizowanym VC spróbować przeprowadzić jeszcze raz ta operacje tzn aktualizacje VC?
Muskel1 Opublikowano 15 Września 2021 Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) Nie ma znaczenia co kiedy było i w jakiej kolejności aktualizowane. Jedyne co może na to wpłynąć to niepomyślnie przeprowadzona aktualizacja. Możesz spróbować ponownie ale nie wiem czy ruszy chcąc jeszcze raz taką samą wersję instalować. Myślę, że powinno. Edytowane 15 Września 2021 przez Muskel1
Pellek Opublikowano 9 Października 2021 Autor Opublikowano 9 Października 2021 Nadal nie rozwiązane , lecz podpiąłem nowszego VCDSa i zczytal dwa błędy w zasadzie takie same na sterowniku A5 , może ktoś coś wie ?
Muskel1 Opublikowano 9 Października 2021 Opublikowano 9 Października 2021 Musisz wgrać do kamery zestaw danych do rozpoznawania znaków.
Pellek Opublikowano 10 Października 2021 Autor Opublikowano 10 Października 2021 Czyli tak jak myślałem flash kamery jedynie poprzez VCP?
Rekomendowane odpowiedzi