Cichyzamosc Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam prosze o analize logów z grupy 011 BS , jesli mało czytelne to przepraszam, robie pierwszy raz jak cos to poprawie. Błąd 00575
jachim858427 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Wrzuć kolegi logi dynamiczne 011. Sprawdź ręcznie ruch sztangi. Na pewno kierowniczki się delikatnie zapiekły.
PAWEL69 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witaj zrób logi wszystkie i zgodnie ze sztuką http://www.a4-klub.pl/smf/diagnostyka_vag/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html Jak znam życie temat wyląduje w koszu. Pozdrawiam Naprawde poczytaj trochę P.S. co do błędu to wpisz w szukajkę 00575 lub notlauf
Cichyzamosc Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Wstawiam jeszcze raz link do logów bo te mało czytelnie wyszły Sorki http://img11.imageshack.us/img11/2130/logiv.jpg/ [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 20:51_________________________________________________Dynamicznych narazie nie moge zrobic poniewaz mam wyjętą maglownice, jak załoze to zrobie dynamiczne Myslałem ze cos da sie wywnioskowac na razie ze statycznych
PAWEL69 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Wstawiam jeszcze raz link do logów bo te mało czytelnie wyszły Sorki No ale z tych logów nic nie wynika :no:może kierownice,może zaworek,może układ podciśnień,może............... musisz zrobić jak w linku,który Ci podałem pełne logi kluczem do szczęścia Dynamicznych narazie nie moge zrobic poniewaz mam wyjętą maglownice, jak załoze to zrobie dynamiczne Poczekamy
Cichyzamosc Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mam jeszcze jedno pytanko czy da sie na podstawie logów statycznych wylkuczyc zapieczone kierowniczki, bo jak bym miał pewnosc ze to kierownice to bym od razu turbo wymontował i przeczyscił.
spanky Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mam jeszcze jedno pytanko czy da sie na podstawie logów statycznych wylkuczyc zapieczone kierowniczki, bo jak bym miał pewnosc ze to kierownice to bym od razu turbo wymontował i przeczyscił. nie ...
Rekomendowane odpowiedzi