alseqq Opublikowano 16 Października 2021 Opublikowano 16 Października 2021 Cześć mam zatkany katalizator i będę go wymieniał. Czy wie ktoś może ile się dostaje za niego na skupie? Mam 1.6sr 101koni z 1999r z dwiema sondami Albo chociaż może ktoś zna numer ori tego kata?
przem8 Opublikowano 16 Października 2021 Opublikowano 16 Października 2021 2 godziny temu, alseqq napisał: Czy wie ktoś może ile się dostaje za niego na skupie? Tak ciężko zadzwonić na jakikolwiek skup? Poza tym są aktualne cenniki w necie.
alseqq Opublikowano 17 Października 2021 Autor Opublikowano 17 Października 2021 Dzwoniłem i wyceniają go na 1,5k i aż mi się nie chciało uwierzyć I dla pewności chcieli numer kata a ja na moim nie widze żadnych numerów
pelonek1 Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 6 minut temu, alseqq napisał: Dzwoniłem i wyceniają go na 1,5k i aż mi się nie chciało uwierzyć I dla pewności chcieli numer kata a ja na moim nie widze żadnych numerów Dawno temu dzwoniłeś? Byłem ostatnio w auto częściach używanych to Panowie mówili, że ceny katalizatorów zaczynają spadać i to znacznie.
alseqq Opublikowano 17 Października 2021 Autor Opublikowano 17 Października 2021 Tak wczoraj rano ale podałem im tylko model i silnik a oni że mam numer podać ale dadzą około ~1,5k (z całą puchą) No w tym roku strasznie spadły ceny w skupie podobno Było kilka rodzajów kata w tym silniku? Ja mam za kolektorem z dwiema sondami. Może po vinie uda sie sprawdzic?
Rekomendowane odpowiedzi