alseqq 0 Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Cześć mam zatkany katalizator i będę go wymieniał. Czy wie ktoś może ile się dostaje za niego na skupie? Mam 1.6sr 101koni z 1999r z dwiema sondami Albo chociaż może ktoś zna numer ori tego kata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
przem8 774 Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 2 godziny temu, alseqq napisał: Czy wie ktoś może ile się dostaje za niego na skupie? Tak ciężko zadzwonić na jakikolwiek skup? Poza tym są aktualne cenniki w necie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alseqq 0 Posted October 17, 2021 Author Share Posted October 17, 2021 Dzwoniłem i wyceniają go na 1,5k i aż mi się nie chciało uwierzyć I dla pewności chcieli numer kata a ja na moim nie widze żadnych numerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelonek1 272 Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 6 minut temu, alseqq napisał: Dzwoniłem i wyceniają go na 1,5k i aż mi się nie chciało uwierzyć I dla pewności chcieli numer kata a ja na moim nie widze żadnych numerów Dawno temu dzwoniłeś? Byłem ostatnio w auto częściach używanych to Panowie mówili, że ceny katalizatorów zaczynają spadać i to znacznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alseqq 0 Posted October 17, 2021 Author Share Posted October 17, 2021 Tak wczoraj rano ale podałem im tylko model i silnik a oni że mam numer podać ale dadzą około ~1,5k (z całą puchą) No w tym roku strasznie spadły ceny w skupie podobno Było kilka rodzajów kata w tym silniku? Ja mam za kolektorem z dwiema sondami. Może po vinie uda sie sprawdzic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts