Opublikowano 22 Października 20214 l Witam Panowie. Ostatnio robiłem chip tuning w moim A4 B6 1.8T AVJ 150KM. Dzisiaj jadąc poczułem że zaczęło ślizgać się sprzęgło. Mapa zrobiona ze 151km/224nm na 185km/296nm. Teraz pytanie czy sprzęgło zaczęło się ślizgać przez taki wzrost nm i już sobie nie radzi, czy po prostu już mogło się tak stać z uwagi na swoje lata? Prosiłbym o pomoc, dzięki
Opublikowano 22 Października 20214 l Sprzęgło dziad. Taka moc to nic dla seryjnego sprzęgła. Jak będziesz zmieniać to wsadź cały komplet od awx razem z dwumasem. To jest ośka?
Opublikowano 22 Października 20214 l Autor 57 minut temu, przem8 napisał: Sprzęgło dziad. Taka moc to nic dla seryjnego sprzęgła. Jak będziesz zmieniać to wsadź cały komplet od awx razem z dwumasem. To jest ośka? Tak tak, ośka. Rozumiem że z tego awx wszystko normalnie pasuje? Bez przeróbek jakichkolwiek?
Opublikowano 22 Października 20214 l Autor 12 minut temu, przem8 napisał: Tak. Wiesz może ile takie sprzęgło by wyszło? Koszt części, nie licząc robocizny, mógłbyś może podesłać linka do jakiegoś sklepu z tym sprzęgłem?
Opublikowano 22 Października 20214 l Kiedyś około 1,5tys, a teraz w tych pojebanych czasach to nie wiem. Mało to sklepów internetowych, które szukają po modelu i kodach silników?
Opublikowano 22 Października 20214 l Autor 2 minuty temu, Dev napisał: mam nowy komplet Jaka cena by za takie cos wyszła?
Opublikowano 22 Października 20214 l Autor Teraz, przem8 napisał: Kiedyś około 1,5tys, a teraz w tych pojebanych czasach to nie wiem. Mało to sklepów internetowych, które szukają po modelu i kodach silników? W takim razie dziękuję za pomoc, pozdrawiam
Opublikowano 22 Października 20214 l 1 minutę temu, Kuba5534 napisał: Jaka cena by za takie cos wyszła? 1600zł Sachs