januszor Opublikowano 27 Października 2021 Opublikowano 27 Października 2021 Samochód Audi A4 B5 1.8 ADR.Proszę o pomoc w namierzeniu usterki braku swiateł halogenowych,jeszcze miesiąc temu swieciły i przód i tył niewiem co się uwaliło ale przeciwmgłowe tył działa,a przód nie swieci,żarówki H1 znajdują sie w lampie głównej i są sprawne,sprawdzone na stole,napięcie na włącznikach jest,bo są dwa.Napiecie po wcisnieciu klawisza wychodzi z niego,więc działają,bezpiecznik 36 sprawdzony i dobry,mam problem z namierzeniem przekaznika,bo chyba powinien być,ale tego napewno niewiem.Może ktoś ma jakiś schemat,ewentualnie przerabiał ten temat i ma wiedze,w załącziku przekazniki.
Fazii Opublikowano 27 Października 2021 Opublikowano 27 Października 2021 Przekaźnik od halogenów jest widoczny po zdjęciu schowka pasażera. Fog lights and rear fog light with daytime driving lights from 1999.pdf
januszor Opublikowano 27 Października 2021 Autor Opublikowano 27 Października 2021 Wyciągałem schowek,ale ja tam nic nie widziałem.
januszor Opublikowano 28 Października 2021 Autor Opublikowano 28 Października 2021 Dzięki za pomoc,jeszcze raz wyciągne ten schowek niewiem jak mogłem przeoczyć,wzorowałem się tym samym zdięciem.Czy napewno w każdej A4 ten moduł jest w tym samym miejscu.
januszor Opublikowano 28 Października 2021 Autor Opublikowano 28 Października 2021 U mnie za schowkiem brak tego modułu,gdzie go moge jeszcze namierzyć.
Fazii Opublikowano 28 Października 2021 Opublikowano 28 Października 2021 Czyli masz rocznik 98 a nie 99 jak w opisie. Jak tak to przekaźnik jest na pozycji 7
januszor Opublikowano 28 Października 2021 Autor Opublikowano 28 Października 2021 W dowodzie pierwsza rejestracja 1999 marzec wiec myślałem że to rocznik 1999,wielkie dzieki że poswieciłeś czas,będe sprawdzał,z tych zdięć co wrzuciłem to ciężko dojść który to przekaznik,ale myśle że 204,ale do konca niejestem pewny bo jest tam trzy rzedy.
MaTeo85 Opublikowano 28 Października 2021 Opublikowano 28 Października 2021 381 jest w pozycji 7 czyli on jest od przeciwmgielnego, a nie jak zinterpretowałeś 204. Na zdjęciach wyżej widać nawet numerację "slotów"
januszor Opublikowano 28 Października 2021 Autor Opublikowano 28 Października 2021 Dzieki Mateo85,słuszna uwaga,mając 60 lat troche mniej się widzi.
Rekomendowane odpowiedzi