Opublikowano 9 Listopada 20214 l A4 B9 2.0 TDI 190KM OŚKA AVANT Panowie już sam nie wiem co może być przyczyna. Podczas ruszania i hamowania przy niskich prędkościach słyszalne są stuki (niżej film). Jeżdżę od mechanika do mechanika. Nawet u skrzyniarzy byłem bo jeden mechanik wyczuł luz na flanszy od strony mechanizmu różnicowego ale oni mówią ze to nie to, ze delikatny luz jest (niżej film z półosią i drugi po zdjęciu skrzyni). Wymieniłem już magiel oraz wahacze i dalej słychać ! Czasami słychać czasami nie, choć ostatnio coraz częściej. Może ktoś podpowie gdzie jeszcze szukać ? Poduszki skrzyni ? Pozdrawiam ✌️ IMG_4480.MOV IMG_3211.MOV IMG_3114.MP4 Edytowane 9 Listopada 20214 l przez Coldfire28
Opublikowano 9 Listopada 20214 l Fimików nie da się odtworzyć. Wrzuć je na YT czy gdzieś i wklej linki. Czytałeś tutaj? Czy to może jest ten sam dźwięk? https://a4-klub.pl/topic/390156-skrzypiące-wnętrze/?do=findComment&comment=5625201 Edytowane 9 Listopada 20214 l przez Muskel1
Opublikowano 9 Listopada 20214 l Autor 49 minut temu, lukaszbass napisał: A sprawdzałes czy koła sa dokrecone? Oczywiście, ze tak.
Opublikowano 9 Listopada 20214 l Pytałem gdyż u mnie były bardzo zbliżone objawy a kłopot okazał się prozaiczny.
Opublikowano 9 Listopada 20214 l Autor 16 minut temu, Muskel1 napisał: Fimików nie da się odtworzyć. Wrzuć je na YT czy gdzieś i wklej linki. Czytałeś tutaj? Czy to może jest ten sam dźwięk? https://a4-klub.pl/topic/390156-skrzypiące-wnętrze/?do=findComment&comment=5625201 Bardzo podobne stuki mam u siebie ?
Opublikowano 9 Listopada 20214 l Autor 13 minut temu, Muskel1 napisał: To przeczytaj temat do końca i zweryfikuj czy to to samo. Dokładnie to samo ?
Opublikowano 9 Listopada 20214 l Więc skontaktuj się z kolegą @raqu43 lub @nerwos na pw i zapytaj, czy udostępnią Ci ten dokument, o którym mowa. Tam jest ta usterka opisana jak sprawdzić i jak to naprawić
Opublikowano 9 Listopada 20214 l Autor 4 minuty temu, Muskel1 napisał: Więc skontaktuj się z kolegą @raqu43 lub @nerwos na pw i zapytaj, czy udostępnią Ci ten dokument, o którym mowa. Tam jest ta usterka opisana jak sprawdzić i jak to naprawić Dzięki , już napisałem do nich.