adek1983 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Dzisiaj zająłem się drobnym mankamentem, a mianowicie "sznurkiem" trzymającym korek wlewu paliwa do klapki. Niby mało irytujący detal, ale mi przeszkadzało. Zamówiłem zamiennik na allegro i czas na wymianę. Przed: i po wymianie: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszSoldier Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Ten sznurek korka wlewu paliwa to ostatnim czasem hit jakiś, sporo osób wymienia a i mnie dopadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Niestety następnego dnia po wymianie sznurka korka wlewu paliwa zastałem widok jak na poniższym zdjęciu. Towar zwrócony do sprzedającego i pieniążki wróciły do mnie. Jakoś dziwnie sztywny był ten sznurek. Za jakiś czas zamówię u innego sprzedającego i zobaczymy co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) Ja z tym jeżdżę od kupna auta, czyli 4 lata ? w między czasie ze 3-4 razy jechałem już z korkiem wlewu na dachu auta Edytowane 21 Lipca 2022 przez Langista 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Tym razem serwis silnika w formie relacji wideo. Zapraszam do oglądania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Mała aktualizacja z listopada 2022. Czyli naprawa auta po kolizji drogowej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 A dzisiaj mały jubileusz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Tym razem byłem na szrocie oddać opony i stare elementy wnętrza z A4 i przy okazji kupiłem brakujące wkręty do mocowania progu bagażnika oraz kapturek na ramię tylnej wycieraczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 (edytowane) Wolny weekend, to wymieniłem płyn hamulcowy: Edytowane 23 Września 2023 przez adek1983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 23 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Tym razem walka ze stukami w przednim zawieszeniu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 3 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) W miniony weekend - serwis olejowy wraz z płukanką. Edytowane 13 Października 2023 przez adek1983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Na początku października zmiana setupu na zimowy: koła dywaniki odmrażacz zmiotka/skropaczka zimowy płyn do spryskiwaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Szybka wrzutka z instalacji kamerki. Bezpieczeństwo przede wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia A tutaj krótka relacja z diagnozy i wymiany akumulatora: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi