robi1811 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Muszę przyznać że ładnie to wygląda i chyba takie rozwiązanie raczej wybiorę Co do kosztów to na pewno nie za duże
mamci Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 klej szewski (coś w stylu butaprenu tylko szybciej wiąże - prawie odrazu) 3zł i kawałek skóry powiedzmy 40x20cm nie pamiętam dokładnie (ja wziąłem ze starej oldschoolowej kiecki od panny także w gratisie )
Kolkov Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Fajnie ta skórka wygląda, ale teraz trzeba bardziej uważać, żeby nic nie drapnąć. Spróbuj może (jak kolega pisał) zedrzeć najpierw tą warstwę gumową i zobacz jak Ci się będzie podobało... czarny gruby fortepianowy kolor ten kolor jest też go rozważam
Cristoforo Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 widziałem listwy w kolorze grubym ziarnistym czarnym matem pryśniete - cos w rodzaju proszkowym czesto tak sie maluje motory np. Harley Davidson efekt mega kozacki sam się nad tym zastanawiam podejde do chłopaków i zapytam czym się to maluje i jakiej farby używa
Rekomendowane odpowiedzi