Gez Opublikowano 28 Grudnia 2021 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Cześć panowie, albo jestem ślepy albo nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu odnośnie dolnej kratki. Będę wymieniać grill w swoim B6 oraz kratki zderzaka ( te pod halogenów ) na plaster miodu. Aczkolwiek nie znalazłem nigdzie informacji jak wymienić tą dolną kratę - a zanim się za to zabiorę wolałbym się was spytać. Wystarczy pociągnąć i wyjdzie całość, czy trzeba wejść na kanał i zrobić to od spodu? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź.
Lukasz_mk2 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Opublikowano 31 Grudnia 2021 kratka jest mocowana na zatrzaski, powinno dać radę bez kanału. Druga sprawa to kratki "plaster miodu" - znalazłeś takie pod zwykły zderzak nie sline??
greg2505 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Opublikowano 31 Grudnia 2021 55 minut temu, Lukasz_mk2 napisał: kratka jest mocowana na zatrzaski, powinno dać radę bez kanału. Druga sprawa to kratki "plaster miodu" - znalazłeś takie pod zwykły zderzak nie sline?? Jak chcesz pod zwykły zderzak to boczne są na ali,środkową docinasz z golfa5 gti
Lukasz_mk2 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Opublikowano 1 Stycznia 2022 całkiem spoko to wygląda, jednak u mnie w piwnicy czeka już zderzak sline i docinam środkowa kratkę z golfa VI GTI
Gez Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2022 @Lukasz_mk2 znalazłem, na olxie taki chłopak robi na zamówienie a kratki boczne z ali już do mnie lecą, na 15 stycznia mają być ?
Lukasz_mk2 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Opublikowano 5 Stycznia 2022 12 godzin temu, Gez napisał: @Lukasz_mk2 znalazłem, na olxie taki chłopak robi na zamówienie a kratki boczne z ali już do mnie lecą, na 15 stycznia mają być ? kiedyś ktoś się wypowiadał gdzieś, że te grile robione na zamówienie (gość się ogłasza na olx i na allegro) są podobno słabo/mało starannie wykonane, ale to tylko wiem z opowieści. Jak ja zastanawiałem się nad jego kupnem do zderzaka sline (gość robi też do sline) to znalazłem gdzieś te opinie na temat jego roboty i zdecydowałem się na samodzielna robotę. 1
Gez Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2022 Jak mi przyjdzie to się tutaj pochwalę na forum i dam opinie od siebie również
Gez Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Opublikowano 10 Lutego 2022 W dniu 5.01.2022 o 09:52, Lukasz_mk2 napisał: kiedyś ktoś się wypowiadał gdzieś, że te grile robione na zamówienie (gość się ogłasza na olx i na allegro) są podobno słabo/mało starannie wykonane, ale to tylko wiem z opowieści. Jak ja zastanawiałem się nad jego kupnem do zderzaka sline (gość robi też do sline) to znalazłem gdzieś te opinie na temat jego roboty i zdecydowałem się na samodzielna robotę. No i doszła już jakiś czas temu ale zapomniałem o temacie. Chłopak z OLX wykonał mi dobrą robotę, kratka pasuje ideolo Temat do zmaknięcia .
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 Godzinę temu, Gez napisał: No i doszła już jakiś czas temu ale zapomniałem o temacie. Chłopak z OLX wykonał mi dobrą robotę, kratka pasuje ideolo Temat do zmaknięcia . pochwal się i zrób zdjęcia
Gez Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Opublikowano 13 Lutego 2022 W dniu 10.02.2022 o 19:02, Lukasz_mk2 napisał: pochwal się i zrób zdjęcia
greg2505 Opublikowano 13 Lutego 2022 Opublikowano 13 Lutego 2022 2 godziny temu, Gez napisał: Ramki zrób na czarno ,bo teraz one są na pierwszym planie,a kratki znikają,szczególnie ta dolna
Gez Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) Tak mi się podoba i nic nie ruszam Dlatego wrzuciłem folie kameleon na halogeny i w słońcu jest mega Edytowane 14 Lutego 2022 przez Gez
grzeg77 Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 Kolego Gez masz może namiar do tego gościa z olx bo nie mogę go namierzyć?
3r4 Opublikowano 28 Lutego 2022 Opublikowano 28 Lutego 2022 20 godzin temu, grzeg77 napisał: Kolego Gez masz może namiar do tego gościa z olx bo nie mogę go namierzyć? nie wiem czy to ten Zaloguj się do Facebooka WWW.FACEBOOK.COM Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
Gez Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Opublikowano 28 Lutego 2022 @grzeg77Nismo https://www.olx.pl/oferty/user/1Tkmp/
Rekomendowane odpowiedzi