4ndr13j Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Opublikowano 16 Lutego 2022 Godzinę temu, Muskel1 napisał: Kolego nie mądrkuj się tylko uzupełnij profil. Na forum są osoby mające najróżniejsze marki i modele. Poza tym to, że jesteśmy w dziale B6/B7 możesz sobie jako informację gdzieś wcisnąć, bo między B6 a B7 jest różnica jeżeli chodzi właśnie o instalację elektryczną ale skoro jesteś taki bystry i zjadłeś wszystkie rozumy świata, to z pewnością sobie poradzisz. Mam to gdzieś jaki masz model i nie zamierzam snuć domysłów jakie masz auto.. To Ty tu szukasz pomocy a nie my. Właściwe to sobie już praktycznie poradziłem bo sam domyśliłem się czemu audio działa tak a nie inaczej xD. Ostatnie pytanie to kwestia kostki iso i jeśli jest w niej tak znacząca różnica między b6 a b7 to będę chyba musiał poradzić sobie bez Twojej pomocy przez moje mędrkowanie.
4ndr13j Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Opublikowano 17 Lutego 2022 Zachowujesz się jakby Ci zależało xD. Skoro nie zamierzasz podzielić się wiedzą to oszczędź swoich danych i nie zamieszczaj zbędnych komentarzy. Mi nie zależy na Twojej opini co można było poznać od początku, więc zrozum to w końcu i daruj sobie.
Muskel1 Opublikowano 17 Lutego 2022 Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) Chłopie rzucasz się tutaj jakbiś miał rację. Po pierwsze, zamieściłeś temat w nieodpowiednim dziale technicznym (mamy od tego car audio i nawigację), po drugie, trzeba Cię chyba błagać o udostępnienie danych odnośnie pojazdu, koniecznych do prawidłowego zidentyfikowania instalacji. To nie jest forum czarodzieji, gdzie każdy ma złotą kulę. Chcesz pomocy to współpracuj, jak nie to sobie sam radź i nie zawracaj tu nikomu gitary. Edytowane 17 Lutego 2022 przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi