Rafciiiooo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Witam. Chcialbym prosic o analize logow jak to wyglada waszym okiem. 115 i 118: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 02 i 033: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 03 i 020: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Statyczne: 001 i 003: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 02 i 033: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
Łukasz13 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Generalnie wszystko mieści się w normie dla bfb.
Rafciiiooo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2022 14 minut temu, przem8 napisał: 2+33 na gazie czy na pb? Wszystkie robione tylko na benzynie
Rafciiiooo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2022 21 minut temu, Łukasz13 napisał: Generalnie wszystko mieści się w normie dla bfb. Tak porobiłem, bo miałem problem, wstępnie wymienione świece i odpukać wszystko gra, a co wyjdzie zobaczymy. Jeszcze próbuje podnieść jalowy do około 800 bo bieżąco jest 720 i telepie buda.. Mam też sedana w tym samym motorze jest 800 i wszystko okej
Łukasz13 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Żeby podnieść obroty trzeba odblokować ta funkcje w sofcie.
Rafciiiooo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2022 Właśnie to samo wyczytałem, gdyż próba zmiany tak jak piszesz jest zablokowana, no cóż planuje na wiosnę chipa robić to z tunerem się porozmawia na ten temat
Rekomendowane odpowiedzi