ArkadiuS Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 mam pytanie odnośnie oświetlenia panelu centralnego. W moim A4 zapomnieli zamontować klimy i mam te śmieszne pokrętła od regulacji ogrzewania, nawiewu itp. Oświetlenie panelu działa tylko w strefie od góry do radia a poniżej niestety nie mam w tej chwili podświetlania, a nie pamiętam czy w ogóle było bo dopiero teraz zwróciłem na to uwagę i jadąc wieczorem nie widze w jakiej pozycji sa regulatory ogrzewania itp. Pytanie: czy oświetlenie w tej strefie regulatorów powinno być? a jeśli powinno to co mam zrobić aby się zaświecilo?
szogun0 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Wymień żarówki, bo się poprzepalały. Pod pokrętłami.
ArkadiuS Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Dzieki za info. Sprawdze dziś po pracy czy jest bezproblemowy dostęp.
Zbyszko15 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Może koledzy się podzielicie informacją jak zdjąć te pokrętła?
grzesiu15 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Trochę odgrzeje kotleta ale czy ktoś mógł by napisać jak zdjąć te pokrętła bo dzisiaj próbowałem wyciągnąć to nie dałem rady a podświetlenie bardzo by się przydało.
Rekomendowane odpowiedzi