hubec Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam mam pytanko jak machodzic ten telematik co co u mnie moze byc nie tak poczytalem troche posprawdzalem i wszystko od telematika mam moduly itd sluchawka jest od noki sam.audi a4 z 2002r wiec jak wlacze to pisze ze mam podac kod to podaje 12345 bo tak mam w instrukcji niemieckiej zreszta ten kod posuje do wszystkich nastepnie wola o pin karty sim to wpisuje wola o numer serwisu ktory jest zapamietany nr niemiecki to zatwierdzam i niby wszystko jest ok ale zanim zdarzy zlapac siec to sie wylacza i wola spowrotem o kod telematika i tak caly czas moze bateria mi pada ale chyba nie bo na fis-e cos by pisalo tak mi powiedzial spec od audi kedys zebym uwarzal na to cholerstwo bo to 700zl kosztuje koledzy piszcie i potrzebowal bym tez w pdf instrukcje do telematika no i fajnie bylo by do navi plus dx
pre_pl Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t22281.0.html;highlight=telematic i pewno nawet szukałeś na forum jeszcze....
hubec Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 tak przegladalem ala isz niszt szprechen z deutch a sam mam instrukcje po niemiecku w samochodzie tylko malo tam pisma obrazkowego i nie bardzo kumam dlaczego mi sie wylacza
Rekomendowane odpowiedzi