Langista Opublikowano 14 Lutego 2022 Opublikowano 14 Lutego 2022 Po robocie, zaglądnij u siebie pod samochód i zrób nam zdjęcie tulei dolnych, okaże się czy całą robotę wykonali z kołami bez docisku.
tomcio2512 Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Opublikowano 15 Lutego 2022 Jestem po wymianie wahaczy górnych. Dał mi stare wahacze firmy kamoka były założone. Wagowo lemforder z dwa razy cięższy. Teraz nie mogę się przyzwyczaić do jazdy. Wszystko sztywne
tomcio2512 Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Opublikowano 15 Lutego 2022 Skasował mnie 500 za robocizne i 100 za zbieżność
Langista Opublikowano 15 Lutego 2022 Opublikowano 15 Lutego 2022 Za same górne? Albo miał mega dużo problemów ze śrubą w zwrotnicy, albo bardzo drogo sobie liczy..
tass Opublikowano 16 Lutego 2022 Opublikowano 16 Lutego 2022 7 godzin temu, tomcio2512 napisał: Jestem po wymianie wahaczy górnych. Dał mi stare wahacze firmy kamoka były założone. Wagowo lemforder z dwa razy cięższy. Teraz nie mogę się przyzwyczaić do jazdy. Wszystko sztywne Sztywno bo nowe? Czy skręcił wahacze tak jak ma być, czy jak popadnie i guma w tulejach zaraz się pozrywa?
kris_91 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Ile trzeba zaplacic za wymiane amortyzatorow i sprezyn w b7 przod i tyl. Wymiana na gwintowane + regulacja wysokosci.
Rekomendowane odpowiedzi