Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Informacje o ruchu drogowym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam pytanko odnośnie informacji o ruchu drogowym (korkach) na fabrycznym navi. Czy aby to działało trzeba wykupywać jakiś abonament w audi ? Mam samochód z 2017r i żadna usługa nie była dokupywana, nie wiem czy mi to ma działać ? Pytam dlatego że po aktualizacji do najnowszego softu i zrobieniu patcha MIB nie wiedzieć dlaczego zniknęło mi połączenie eSIM , w MMI nie pokazuje zasięgu LTE jak było wcześniej. Gdyby info o ruchu było dostępne to bym drążył temat, jeśli nie to eSIM mi w sumie nie jest potrzebny bo nie ma żadnych błędów i wszystko poza tym działa OK.

Edytowane przez MiruK

Opublikowano

Aby mieć informacje o korkach, parkingach, cenach paliw itd musi być wykupiony abonament Audi connect Navigation & Infotainment,  albo miesięczny za 15,43 € albo roczny za 154,40 €

Opublikowano
W dniu 18.02.2022 o 21:56, Muskel1 napisał:

Aby mieć informacje o korkach, parkingach, cenach paliw itd musi być wykupiony abonament Audi connect Navigation & Infotainment,  albo miesięczny za 15,43 € albo roczny za 154,40 €

Muskel siedzisz w temacie najlepiej więc moje pytanie. Czy jak się spatc**je jednostkę np mapami z VW lub inny update do najnowszej wersji, to jak się to ma potem, do usługi audi connect i myAudi ? Nie mam obecnie żadnych lewych oprogramowań, ale jestm ciekaw czy nie straci się możliwości, które teraz posiadam.

Opublikowano

Ja mam wgranego patcha i mapki z vw. Ostatnio wykupiłem na miesiąc Audi Connect Navigation & Infotainment i działało bez problemu. Patch w niczym nie przeszkadza czy koliduje.

Opublikowano

Gdyby ktoś był zainterewsowany to moge aktywowac subsrybcje online audi connect w cenie 499zl na rok , zawsze to 200zl w kieszeni w porownaniu do audi:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Fajnie, ale myślę że lepiej (aktualniejsze dane), taniej i prościej włączyć AA i google maps :)