Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zabudowa/Dołożenie subwoofer’a ?w wnękę błotnika AVANT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

- czy ma ktoś może namiar, gdzie można zakupić „dedykowaną do a4 b9” zabudowę Subwoofer’a 10” ? w boczek/tylnego błotnika ?! ?

Tak ja to było w modelu b8 -> od Basser’a / http://sklep.basser.pl/pl/obudowy-fit-box/403-fbaudi07-audi-a4-b8-avant-obudowa-subwoofera.html

Z góry dzięki za Info ;)

68D8A327-C938-41CC-AC17-A080D2916FF1.jpeg

Opublikowano

Raczej do lewego boczku nie ma takich bo w tylnym lewym boczku masz puszkę z bezpiecznikami, moduł komfortu, i w zależności od wyposażenia wzmacniacz audio, moduł haka i moduł kamery.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 23.02.2022 o 14:40, Muskel1 napisał:

Raczej do lewego boczku nie ma takich bo w tylnym lewym boczku masz puszkę z bezpiecznikami, moduł komfortu, i w zależności od wyposażenia wzmacniacz audio, moduł haka i moduł kamery.

A właśnie, że Raczej są @Muskel1? - i to wyglądające bardzo podobnie jak z poprzedniej wersji Avant b8, akurat u mnie w „tylnym lewym” boczku jest Dość Sporo miejsca na 10” woofer?z dobrym wytłumieniem. Kwestia dokupienia „dedykowanego” do B9 Avant lub dopasowania/przerobienia ścianek z modelu b8 - puki co szukam ?

E7BFA597-2037-49CB-8670-9D56247D4C13.jpeg

0AE13872-5B76-482A-B6C9-E3F79E83563A.jpeg

Opublikowano

Na zdjęciu, które wkleiłeś widnieje na tynej ścianie napis B8 więc jest to do B8. Przypatrz się także dokładnie tej skrzynce i otworowi w boczku. Skrzynka ma kształt wnęki z B8.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 23.02.2022 o 14:40, Muskel1 napisał:

A właśnie, że Raczej są @Muskel1? - i to wyglądające bardzo podobnie jak z poprzedniej wersji Avant b8, akurat u mnie w „tylnym lewym” boczku jest Dość Sporo miejsca na 10” woofer?z dobrym wytłumieniem. Kwestia dokupienia „dedykowanego” do B9 Avant lub dopasowania/przerobienia ścianek z modelu b8 - puki co szukam ?

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Muskel1 napisał:

Na zdjęciu, które wkleiłeś widnieje na tynej ścianie napis B8 więc jest to do B8. Przypatrz się także dokładnie tej skrzynce i otworowi w boczku. Skrzynka ma kształt wnęki z B8.

Stary, nie wiem w jaki Ty sposób czytasz lub rozumiesz mój sposób wypowiedzi…?.Ale żeby sprecyzować - to moje zdjęcia przedstawiają mój Boczek w B9 (wnękę i ilość miejsca) i właśnie skrzynkę / zabudowę boczka w B8 (co tez opisałem) oraz to że poszukuje gotowca/dedykowanego do b9 ?.

Dlatego załączyłem ten wątek - myśląc, że być może ktoś na coś natrafi i wstawi link www. 
Ot, cały proceder ☝️.

Pozdro ?

Opublikowano

Stary, to szukaj dalej bo tak jak Ci napisałem, do Avanta B9 nie ma jak do tej pory. Są tylko do Sedana:hi:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gdzie fabrycznie w Avancie B9 jest zamontowany subwoofer dla Audi sound system?

Opublikowano

W bagażniku we wnęce na koło zapasowe, tak samo jak  B&O

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź :)

Opublikowano

Jeśli mam subwoofer we wnęce to czy zmieści mi się tam dojazdówka? Obecnie mam zestaw naprawczy i miałem zamiar dokupić koło dojazdowe, ale właśnie się skapłem że tam jest głośnik :/

Opublikowano

U mnie koło dojazdowe jest nad głośnikiem. Jak podniosę podłogę bagażnika to widać tylko koło. Dopiero jak podniosę koło, to widać resztę wyposażenia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 24.02.2022 o 21:07, Muskel1 napisał:

Stary, to szukaj dalej bo tak jak Ci napisałem, do Avanta B9 nie ma jak do tej pory. Są tylko do Sedana:hi:

… „szukajcie, a Znajdziecie” vel. „kto szuka, ten znajdzie” ?

->  

WWW.XTREMEWEBSHOP.COM

F5BA5425-F977-4EAB-856E-2A7995724735.thumb.jpeg.ac92346a146058d19f120026041de02f.jpeg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 30.05.2022 o 12:14, Cezar.B napisał:

… „szukajcie, a Znajdziecie” vel. „kto szuka, ten znajdzie” ?

->  

WWW.XTREMEWEBSHOP.COM

F5BA5425-F977-4EAB-856E-2A7995724735.thumb.jpeg.ac92346a146058d19f120026041de02f.jpeg

@Muskel1 idąc za wymiarami oraz dostępnością miejsca postanowiłem sam z kolegą dorobić sobie skrzynie #SubWoofera ? w zabudowę wnęki bagażnika / Avant’a☝️. Akurat w moim przypadku postawiliśmy na Lewą stronę (więcej potencjalnego miejsca- potrzebowałem 17L). 
nom i po małych poprawkach po pierwszych przymiarkach Całości / mam już praktycznie złożoną całość / jeszcze podłączenie i montaż głośnika JL -> 10w3v3-2 ?

536A6AFD-388F-4FF6-B905-04F51EADD7E9.jpeg

4EF1FD96-FB1E-4C0A-BE4A-6A22ABF6888B.jpeg

9AD4D6BD-B880-41BE-BA45-7BC344F2BFDC.jpeg

Opublikowano

:thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 19.05.2022 o 23:18, MiruK napisał:

Jeśli mam subwoofer we wnęce to czy zmieści mi się tam dojazdówka? Obecnie mam zestaw naprawczy i miałem zamiar dokupić koło dojazdowe, ale właśnie się skapłem że tam jest głośnik :/

@MiruKZmieści się dojazdówka - ale Tylko OEM, taka jak tam powinna być ☝️

Edytowane przez Cezar.B
Oznaczenie zainteresowanego

Opublikowano

Super robota! 

Kolego, nie chciałbyś zrobić jeszcze jednej takiej zabudowy na sprzedaż? :)

Opublikowano
  • Autor

Moi drodzy - myśle; że to co udało Nam się uzyskać w #Projekcie #ZabudowyWoffera ?do modelu Audi a4 b9 Avant przeszło Nasze najśmielsze oczekiwania ?.

W skrócie WSZYSTKO zrobione tak, aby nie zabierać przestrzeni ładunkowej bagażnika oraz żeby Zabudować Ori przestrzeń (zabierając całość możliwego Litraża do okiełznania #Woofer’a ?10” (25cm), co by wizualnie wyglądało bardzo #Pro ☝️.

Glosnik, który ma Mi napędzić głebię Bass’u w aucie to: (JL->10w3v3-2 ?) w zabudowie Lewego boczku w wersji #avant ?.

Narazie podepnę go tylko w kwestii („wygrażania” go pod Seryjny wzmacniacz z radia oraz 5-kanał który idzie do #OEM Woffera?.

Dodatkowo całość seryjnych głośników #BangOlufsen idzie do pudełka, a w zastępstwie już czekają na montaż niemieckie zestawy #AudioSystem’u ( by Gladen ?) 4x110W (RMS), które zepnie #Wzmacniacz 5-kanałowy - #cyfrowy Audison SR5.600 (1000W) w moim indywidualnym zainteresowaniu są 2-konfiguracje ustawień zadawanej Mocy ? na głośniki?czyli ->

* 5Ch: 75W x4?+ 330W(#Woofer?) x1(4Ω)

* 5Ch: 115W x 4?+ 550W(#Woofer?) x1 (2Ω)

… #ComingSoon ☯️

B4FFD19C-9128-4375-85E5-53B697FED058.jpeg

CA293D4A-C13A-428D-B1BB-9CE884A47C66.jpeg

19551963-2027-484A-84B5-6F5E5A193C35.jpeg

F8DA00E9-38C1-47B4-BD41-88F2FBBD876B.jpeg

Edytowane przez Cezar.B
Brak części Opisu

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Gwidoon napisał:

Super robota! 

Kolego, nie chciałbyś zrobić jeszcze jednej takiej zabudowy na sprzedaż? :)

Cześć;

Myśle, że „pierwsze koty, za płoty” ☝️- wiec na świeżo po moim #Prototypie; możemy w któryś weekend @Gawidoon i dla Ciebie zrobić taki sam i wysłać Ci go do Paczkomatu np: InPostem / ile jesteś w stanie zapłacić za takie cudeńko ?

Edytowane przez Cezar.B
Oznaczenie zainteresowanego

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 2.08.2022 o 18:26, DamCho napisał:

Witam jest możliwość kupienia u Cb takiej obudowy? 

Witam;

- tak; @DamCho? myśle, że  jestem w stanie odwzorować w wykonaniu taką jak mam Ja ;)

Edytowane przez Cezar.B