miro_x Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Był kiedyś taki temat. Szukam sprawdzonych i niedrogich noclegów nad morzem na sierpień. Może macie jakieś sprawdzone miejsca ? Wybieramy się razem z naszą 1,5 roczną córcią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Poddąbie.. tam są niezłe kwatery byłem w sierpniu klimat fajny a do Ustki masz rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 A jakieś konkretne adresy ceny... A może ktoś zna coś na Mierzei ? Mam trochę bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 wal do jantara czy stegny krynica drogo w sezonie proponuje http://www.mierzeja.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 A jak z kąpielami w Zatoce w sezonie ? Nie trafimy na jakieś zamknięte plaże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Władysławowo 35zł za dobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Daj jakieś namiary na pw i może opisz jakie warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dobry temat wrzućcie jakieś sprawdzone kontakty tu, podejrzewam że sporo osób skorzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t65804.0.html;highlight=wakacje[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 08:14_________________________________________________ja polecam Pobierowo.Idealne dla rodziny.Dużo miejsc do spacerowania las, daleko od głównej drogi , za***isty spokój i oczywiście piękna plaża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Polecam Rozewie, Jastrzębią Górę oraz Karwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 zatoka Gdańska do niej mam 10 minut spacerkiem w sezonie mnóstwo skwarków na plaży i browarów można zwiedzić Ptasi Raj, Łeba, na Hel w sezonie ciężko dojechać lepiej już dzikie otwarte morze ja tam lubie góry :gwizdanie: jak znajde jakieś fajne przystanie to zapodam adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirty8 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 zapraszam do Świnoujscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jeździłem często do Świnoujścia dawniej do rodziny. ALe jednak teraz troszkę za daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCAS Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jakbys chcial w Ustce, 200 od morza w centrum miasta, to daj znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Potwierdzam słowa taliba Poddąbie jest cool, cisza, morze i plaże czyste, dobre żarło idealnie dla rodzinki bez imprezowego nastawienia, byliśmy tam zeszłego lata i dzieci do dzisiaj wspominają urok tej wioski, droga od Ustki do Poddąbia jak w GT4 Deep Forest same zakrętasy. Gorąco polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAtowice.27 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nigdy więcej polska jest drogo jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Drogo nie drogo z małym dzieckiem nie wybiorę się do Chorwacji czy gdzieś. Lucas napisz mi na pw jakieś ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 a co polecacie np. w Kołobrzegu? zeby bylo za nocleg ponizej 50 zl za osobe no i niedaleko od jakiejs fajnej plazy, niekoniecznie zaludnionej:P no i zeby byla dobra baza wypadowa do innych nadmorskich miejscowosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4zzy Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Osobiście, to bym polecał taką wioskę Chałupy na Półwyspie Helskim Jeździłem tam pare lat z rzędu i byłem zawsze mega zadowolony Co prawda jak to Polska - niepewna pogoda, ale co tam ;P Co do miejscowości, kiedyś (okolice 97-02 rok) to było baaaardzo spokojne miejsce, teraz w sumie się robi z tego taki kurorcik, ale i tak zaletą jest to, że są tam piękne, duże plaże, ładne ścieżki spacerowe w lesie; w dodatku z jednej strony morze, z drugiej zatoka Wieczorkiem szczególnie fajnie posiedzieć nad zatoką, czy na plaży, jak ktoś chce; na plaży są robione imprezki przy takim drewnianym "clubie" Pomimo, że to się rozrasta wszystko w tych całych Chałupach, to i tak nie ma tam takich tłoków jak nie wiem: Władysławowo, Hel Mi osobiście ta mieścinka bardzo przypadła do gustu, jakoś tak klimatycznie tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 ch4zzy a masz coś sprawdzonego w Chałupach? bo mam zamiar się wybrać małą ekipą na początku sierpnia i się zastanawiam czy szukać pokoju, Campingu czy Camper-cara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi