Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje nad polskim morzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był kiedyś taki temat.

Szukam sprawdzonych i niedrogich noclegów nad morzem na sierpień.

Może macie jakieś sprawdzone miejsca ? Wybieramy się razem z naszą 1,5 roczną córcią.

Opublikowano

Poddąbie.. tam są niezłe kwatery byłem w sierpniu klimat fajny a do Ustki masz rzut beretem :)

Opublikowano
  • Autor

A jakieś konkretne adresy ceny...

A może ktoś zna coś na Mierzei ? Mam trochę bliżej.

Opublikowano

wal do jantara czy stegny krynica drogo w sezonie :decayed:

proponuje http://www.mierzeja.pl/ ;)

Opublikowano
  • Autor

A jak z kąpielami w Zatoce w sezonie ? Nie trafimy na jakieś zamknięte plaże ?

Opublikowano

Władysławowo 35zł za dobę

Opublikowano
  • Autor

Daj jakieś namiary na pw i może opisz jakie warunki.

Opublikowano

dobry temat :wink4:

wrzućcie jakieś sprawdzone kontakty tu, podejrzewam że sporo osób skorzysta :good:

Opublikowano
http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t65804.0.html;highlight=wakacje[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 08:14_________________________________________________ja polecam Pobierowo.Idealne dla rodziny.Dużo miejsc do spacerowania las, daleko od głównej drogi , za***isty spokój i oczywiście piękna plaża :)
Opublikowano

Polecam Rozewie, Jastrzębią Górę oraz Karwie :beach:

Opublikowano

zatoka Gdańska do niej mam 10 minut spacerkiem w sezonie mnóstwo skwarków na plaży i browarów :disgust:

można zwiedzić Ptasi Raj, Łeba, na Hel w sezonie ciężko dojechać lepiej już dzikie otwarte morze :disgust:

ja tam lubie góry :gwizdanie:

jak znajde jakieś fajne przystanie to zapodam adres

Opublikowano

zapraszam do Świnoujscia

Opublikowano
  • Autor

Jeździłem często do Świnoujścia dawniej do rodziny. ALe jednak teraz troszkę za daleko.

Opublikowano

Jakbys chcial w Ustce, 200 od morza w centrum miasta, to daj znac.

Opublikowano

Potwierdzam słowa taliba Poddąbie jest cool, cisza, morze i plaże czyste, dobre żarło idealnie dla rodzinki bez imprezowego nastawienia, byliśmy tam zeszłego lata i dzieci do dzisiaj wspominają urok tej wioski, droga od Ustki do Poddąbia jak w GT4 Deep Forest :) same zakrętasy. Gorąco polecam :)

Opublikowano

Nigdy więcej polska jest drogo jak cholera

Opublikowano
  • Autor

Drogo nie drogo z małym dzieckiem nie wybiorę się do Chorwacji czy gdzieś.

Lucas napisz mi na pw jakieś ceny.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a co polecacie np. w Kołobrzegu? zeby bylo za nocleg ponizej 50 zl za osobe no i niedaleko od jakiejs fajnej plazy, niekoniecznie zaludnionej:P

no i zeby byla dobra baza wypadowa do innych nadmorskich miejscowosci :)

Opublikowano

Osobiście, to bym polecał taką wioskę Chałupy na Półwyspie Helskim :) Jeździłem tam pare lat z rzędu i byłem zawsze mega zadowolony :D Co prawda jak to Polska - niepewna pogoda, ale co tam ;P Co do miejscowości, kiedyś (okolice 97-02 rok) to było baaaardzo spokojne miejsce, teraz w sumie się robi z tego taki kurorcik, ale i tak zaletą jest to, że są tam piękne, duże plaże, ładne ścieżki spacerowe w lesie; w dodatku z jednej strony morze, z drugiej zatoka :) Wieczorkiem szczególnie fajnie posiedzieć nad zatoką, czy na plaży, jak ktoś chce; na plaży są robione imprezki przy takim drewnianym "clubie" :cool1: Pomimo, że to się rozrasta wszystko w tych całych Chałupach, to i tak nie ma tam takich tłoków jak nie wiem: Władysławowo, Hel ;):good: Mi osobiście ta mieścinka bardzo przypadła do gustu, jakoś tak klimatycznie tam jest :hi:

Opublikowano

ch4zzy a masz coś sprawdzonego w Chałupach? :) bo mam zamiar się wybrać małą ekipą na początku sierpnia i się zastanawiam czy szukać pokoju, Campingu czy Camper-cara... :naughty: