HiRide Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Koledzy chce rozkleic jedna lamape tylna w avancie tak aby klosz i reszte miec osobno.Wiem ze w b7 lampy daja do piecia i gotuja az zmiekna :> ale jak to zrobic w b6?Prosze o rady i sugestie
Wąski Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Nie da się.Pozostaje tylko rozcięcie plastiku
Aydaho Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Da sie - bez problemu Na wewnerznej stronie lamy są 3 plastikowe bolce. Musisz je rozgrzać np. lutownica i 5 mm głownią i odciągnąć klosz od obudowy. Zmieniałem tak szkło w 2 lampach - nie ma żadnego problemu.
Wąski Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Da sie - bez problemu Na wewnerznej stronie lamy są 3 plastikowe polce. Musisz je rozgrzać np. lutownica i 5 mm głownią i odciągnąć klosz od obudowy. Zmieniałem tak szkło w 2 lampach - nie ma żadnego problemu.
HiRide Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Da sie - bez problemu Na wewnerznej stronie lamy są 3 plastikowe bolce. Musisz je rozgrzać np. lutownica i 5 mm głownią i odciągnąć klosz od obudowy. Zmieniałem tak szkło w 2 lampach - nie ma żadnego problemu. cieszy mnie to gdybys byl tak mily to zrob zdjecie o jakie bolce chodzi i gdzie trzeba co zrobic zeby je rozpolowic.Bede ci bardzo wdzieczny aha a czym nazot kleiles klosz ?
Aydaho Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 prosze - widać na zdjęciu ślady po nadtapianiu zaznaczyłem na czerwono
HiRide Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 prosze - widać na zdjęciu ślady po nadtapianiu no no to mi sie podoba-jesli klosz nie jest gdzies mocno sklejony z reszta to powinno latwo sie oddzielic dzieki za zdjecie
Aydaho Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 HiRide wiesz co ..chyba się zapędziłem trochę ... wczoraj sobie jeszcze obejrzałem tą lampe i jednak lipa. To co napisałem pomaga przełożyć wyłącznie boczną osłonę z gumową uszczelką. Robiłem to dawno i myślałem że klosz też schodził ale po sprawdzeniu okazuje się, że nie
HiRide Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 HiRide wiesz co ..chyba się zapędziłem trochę ... wczoraj sobie jeszcze obejrzałem tą lampe i jednak lipa. To co napisałem pomaga przełożyć wyłącznie boczną osłonę z gumową uszczelką. Robiłem to dawno i myślałem że klosz też schodził ale po sprawdzeniu okazuje się, że nie nie prosze cie a juz tak sie cieszylem ze da sie to zrobic.No nic ale i tak kupie lampe jakas najtansza do testow i sprobuje ja rozkleic czy rozerwac
Wąski Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 HiRide wiesz co ..chyba się zapędziłem trochę ... wczoraj sobie jeszcze obejrzałem tą lampe i jednak lipa. To co napisałem pomaga przełożyć wyłącznie boczną osłonę z gumową uszczelką. Robiłem to dawno i myślałem że klosz też schodził ale po sprawdzeniu okazuje się, że nie TAK tez myślałem ale każdy się może mylić oglądałem lamy wielokrotnie i moim zdaniem się nie da
Aydaho Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 HiRide wiesz co ..chyba się zapędziłem trochę ... wczoraj sobie jeszcze obejrzałem tą lampe i jednak lipa. To co napisałem pomaga przełożyć wyłącznie boczną osłonę z gumową uszczelką. Robiłem to dawno i myślałem że klosz też schodził ale po sprawdzeniu okazuje się, że nie nie prosze cie a juz tak sie cieszylem ze da sie to zrobic.No nic ale i tak kupie lampe jakas najtansza do testow i sprobuje ja rozkleic czy rozerwac jak chcesz to mam jedną sztukę wolną
HiRide Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 HiRide wiesz co ..chyba się zapędziłem trochę ... wczoraj sobie jeszcze obejrzałem tą lampe i jednak lipa. To co napisałem pomaga przełożyć wyłącznie boczną osłonę z gumową uszczelką. Robiłem to dawno i myślałem że klosz też schodził ale po sprawdzeniu okazuje się, że nie nie prosze cie a juz tak sie cieszylem ze da sie to zrobic.No nic ale i tak kupie lampe jakas najtansza do testow i sprobuje ja rozkleic czy rozerwac jak chcesz to mam jedną sztukę wolną za wiela ?
Rekomendowane odpowiedzi