jaro232 Opublikowano 29 Marca 2022 Opublikowano 29 Marca 2022 Cześć wszystkim, chciałem trochę upiększyć moją a4b6 zmieniając grill na ten czarny w plastry miodu, bez chromów i dać sobie czarne emblematy na tył i przód, dodać dokładkę zderzaka z przodu. Co sądzicie o takiej zmianie? Ktoś to robił, kupował grille i emblematy? Gdzie najlepiej i jak najlepiej? Dodam że nie mam S line.
dekiel 13 Opublikowano 29 Marca 2022 Opublikowano 29 Marca 2022 Temat znany ,wystarczy poszukać. Góra RS4 look dół docinasz pod ramkę z Golfa GTI V. Emblematy też znajdziesz.
jaro232 Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Opublikowano 31 Marca 2022 W dniu 30.03.2022 o 01:14, dekiel 13 napisał: Temat znany ,wystarczy poszukać. Góra RS4 look dół docinasz pod ramkę z Golfa GTI V. Emblematy też znajdziesz. Tak, ale skąd to kupić? na allegro? Dam radę sam to zrobić jak nigdy takich rzeczy nie robiłem?
jaro232 Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Opublikowano 31 Marca 2022 I na allegro są takie po 50zł a są też takie po 260zł sztuka (emblematy) to jeden pies i wszystkie są z chin czy lepiej brać te droższe?
dekiel 13 Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 allegro.pl ALLEGRO.PL allegro.pl ALLEGRO.PL Kupujesz . Docinasz np. dremelem do ramki w zderzaku. Nikt za Ciebie tego nie zrobi. Do dzieła masz już kawę na ławę. Po za tym
Rekomendowane odpowiedzi