juchas Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam, jestem nowy i pochwalę się swoją audiczką. Nowe fotki - chyba lepsze Autko w rodzinie 2,5 roku. rewelacyjny silniczek 2,5 tdi idzie elegancko. pompa już zrobiona, rozrząd też. wyposażenie to elektryka, klima, system bose, multifunkcyjna kierownica, skórzane wykończenia, chromy, poduszki, oryginalne xenony + spryski i coś tam jeszcze pewnie by się znalazło .... zawieszenie ma obniżone na samych sprężynach o chyba 4 mm. rewelacja. prawdopodobnie było tak już od nowości na życzenie klienta, jak kupowałem od niemca tak powiedział. jedynie czego mi brakuje to zmieniarki, niemiec wyciągnął nie wiem po co .... także jakby jakiś klubowicz miał na zbyciu to może się dogadamy pozdrawiam wszystkich
Ja4rek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ładne cacko, fajne radio, multifunkcja w kierownicy jakby ktoś chciał kupić mogę sprzedać ale nie za darmo :> a najchętniej zamienie na a6 2,5 tdi w ewentualności 1,9, a4 troszkę małe :/ ale żeby tak w pierwszym poście od razu sprzedawać niunię :bicz3:
Gość Brytol Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 wyposażenie to elektryka, klima, system bose, multifunkcyjna kierownica, skórzane wykończenia, chromy, poduszki, oryginalne xenony + spryski i coś tam jeszcze witam kolege z okolic no niezły wypasik zawieszka to ja podejzewam ze jest 2cm nizej i jest to 1BE choc po tych fotach ciezko powiedziec jak dla mnie to pasowały by jeszcze relingi w chromie no i ciemne szybki
Buszek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 kolego powiedz gdzie stoi potrzebuje prawej zaslepki od sprysku bo zgubilem a tak serio to autko a silnik wiadomo potwierdzam relingi w chrom i ładne felgi i nie baw sie w a6
KoDi Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ładna sztuka z twojej Audiczki Szkoda że nie w skórze ale wszystko przed tobą...
juchas Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 nie zamierzam za wiele zmieniać, oryginał to oryginał. jedyne co to może ją zaciemnie i inne alu, ale max 17 i to troszkę duże .... silniczek rewelacja, za nic bym go na 1,9 nie zamienił. troszkę mało mi miejsca z tyłu a dość często jeżdżę w "4 chłopa" także nie ma czym szastać :/
Rekomendowane odpowiedzi