artur123 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Siemka, Borykam się z małym problemem doboru dekielków do felg 17" et35 7,5JJ, felgi to replika i mają otwór o średnicy wewnętrznej 56,3mm Zamowilem ostatnio dekielki bo na aukcji było napisane że średnica montażowa to 57mm ale niestety źle zrozumiałem opis i są za duże. Szukam, szukam ale gdzie nie zajrzę to Średnica montażowa jest 60mm Jeśli ktoś ostatnio borykał się z podobną sytuacją i udało mu się znaleźć odpowiednie dekielki to byłbym wdzięczny o podesłanie numerów lub liknu do dekielków Znalazłem stronę z tymi felgami ale o dekielkach nie ma wzmianki, Welcome to Baosh Wheel :: AUDI :: R150 WWW.BAOSHWHEEL.COM Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez artur123
artur123 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2022 To może inaczej Kojarzycie może tego typu dekielki? Nie spotkałem się z nimi na aukcjach a widzę że różnią się jednym szczegółem a mianowicie zamiast dziurki służącej do ich demontażu takiej jak ma większość jak nie wszystkie tego typu dekielki to te konkretne mają wycięcie na krawędzi. Spotkaliście się już z takimi? Jeśli tak to kopsnijcie numer seryjny Całkiem przypadkiem natknąłem się na to ogłoszenie ale już od dawna jest nieaktualne https://sprzedajemy.pl/sprzedam-dekielki-kapsle-do-felg-audi-pulawy-2-6bea9f-nr62082662
dekiel 13 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 W ofercie masz nr OEM. po za tym na allegro tego na kopy jest. allegro.pl ALLEGRO.PL
Rekomendowane odpowiedzi