Michalski123, Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Witam serdecznie jestem nowym użytkownikiem, ale mam w audi pukanie delikatne w przednim zawieszeniu,bylem dziś na szarpakach ale w sumie nic się nie dowiedziałem.
dekiel 13 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Tu ze szklanej kuli nawet najmądrzejsi nie wywróżą nic. Wjeżdżaj na kanał łyżką w rękę i szukaj po kolei we wszystkich elementach zawieszenia.
nicamsk Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Jesteś pewien że raz to zawieszenie a dwa że pochodzi z przodu auta?
Pieterb Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 skąd by nie pochodziło to nikt tu za niego tego nie namierzy - zdalnie, bo możliwości hohohohoho i jeszcze trochę pewnie
--Rafcio-- Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) Jak to w zawieszeniu to bym sie na twoim miejscu zajął wymianą wahaczy jak nie wiadomo kiedy były wymieniane. Twoie i innych życie i zdrowie. Urwie się któryś sworzeń i auta nie ogarniesz przy dużej prędkości Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez --Rafcio--
Rekomendowane odpowiedzi